Jeg har aldrig haft en klassisk date

Foto: Margaretha Olschewski

Inka Bause har været single i mange år. Flere og flere mennesker finder nu deres lykke i online dating. Har “Bauer sucht Frau”-værtinden mødt nogen over internettet? Det afslører hun i live-formatet af Zweisam.de og fortæller åbent, hvordan hendes sidste date gik.

Hvor svært er det egentlig at finde en partner over 50? Online dating-platformen “Zweisam.de” er dedikeret til singler over 50 år – herunder Inka Bause og Désirée Nick. De to singlekvinder talte åbent i datingsidens nye liveformat om deres oplevelser med mænd, dates og kærligheden over 50.

Da Inka Bause blev spurgt om sin sidste date, overraskede hun med sit svar: “Jeg tror aldrig, jeg har haft en klassisk date. Det skulle i hvert fald have været for evigt siden, siden jeg ikke kan huske det. Så det er på tide.” Men det er bestemt ikke på grund af hendes alder.

Online dating en mulighed for Inca Bause?

Inka Bause siger: “Det afhænger af åbenheden hos os singler. Vi skal ud og præsentere os selv – også på en online platform.”

Moderatoren er selv ansigtet på Zweisam.de platformen, men har hun også haft erfaring med online dating?  “Ingen, desværre. Jeg ville gøre det med det samme, hvis jeg ikke var en berømthed. Jeg kender nogle glade par, der mødtes på internettet.”

Men måske vil Inka Bause snart prøve det. For hende er det vigtigste ved en mand hans sans for humor! Hun giver også et meget spændende svar …

“Jeg kender en super kær skraldemand …”

På spørgsmålet om, hvorvidt hun hellere vil date en berømthed eller en ‘normal’, finder hun klare ord:

“Der er helt normale berømtheder og fuldstændig afsides normale mennesker. Han skal være en person med et godt hjerte. Jeg kender en super kær skraldemand, som jeg ville foretrække frem for enhver kold, hårdhændet professor.”

Sådan elsker vi Inka Bause! Hun har allerede i forskellige interviews afsløret, at hun er glad for at være single. Og når den rigtige kommer, vil hun med sikkerhed fortælle os det!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER