“Jeg er klar over, at jeg polariserer med denne sang”.

Han har gjort det igen: Roland Kaiser, mesteren i det skumle, useriøse schlager (ironi), giver appetit på mere med et videobidrag via Instagram. Videoen til hans nye single “Du, deine Freundin und ich” bliver udgivet den 27. januar. Den handler om kærlighed og erotik. Og om et følsomt trekantsforhold …

En ménage-à-trois – en kærlighedsaffære for tre, underbygget af en funky, dansabel diskosound. Det er “Du, deine Freundin und ich”. Sangen blev udgivet på det aktuelle album “Perspektiven”, med hvilket Roland for første gang i over 40 år toppede den officielle tyske albumliste i sit jubilæumsår. Roland Kaiser, hvis sommerspektakel “Kaisermania 2023” allerede var udsolgt 30 minutter efter annonceringen, leger med antydninger og tvetydigheder. Og med de reaktioner, som hans ofte sarte sange fremkalder. Roland Kaiser: “Da forfatterne Christina Schwaß og Matthias Hass foreslog mig denne sang, blev jeg straks tiltrukket af den, fordi den er så fascinerende og så fræk.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Roland Kaiser (@rolandkaiseroffiziell)

Roland Kaiser ønsker at stimulere fantasien

I lighed med “Manchmal möchte ich schon mit dir” stimuleres publikums fantasi også her. Roland Kaiser: “Men slutningen af stykket er stadig åben. Gjorde de eller gjorde de ikke?” En ironisk provokation, hvis reaktioner Kaiser regner med: “Der vil helt sikkert være folk, i hvis øjne denne tekst er en uforskammethed, som man ikke længere bør tillade sig, især ikke i min alder. Jeg er klar over, at jeg vil polarisere folk med denne sang. Men jeg er nonchalant over for det.” For nylig roste avisen “Zeit” Roland Kaiser som en helt exceptionel kunstner, der ville behandle overraskende nutidige emner som polyamori og åbne forhold.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse