Je t’aime mon amour

Familien er nok det vigtigste i livet, og for schlagersangerinde Claudia Jung er det ikke anderledes. Hendes mand og hendes datter giver hende den støtte, hun har brug for. Endnu en grund mere til at se nærmere på familien.

Claudia Jung: liv og karriere

I 1964 kom Ute Krummenast i Nordrhein-Westfälischen i Ratingen til verden. Snart lærte den lille pige at spille guitar og synge i kor. Selv om hun allerede fra barnsben af var musikalsk, var det først senere, at sangerinden, der derefter blev kendt under navnet Claudia Jung, betrådte de skrå brædder og begav sig ud i verden.

Først arbejdede hun som rejseleder i Italien og som fotolaborant og medicinsk assistent. I 1984 lærte hun musikproducent Hartmut Schairer at kende, og lidt senere udkom den første single. Men det vigtigste for Claudia Jung er familie: datteren Anna og manden Hans Singer.

Kilde: Claudia Jung Facebook
Kilde: Claudia Jung Facebook

17-års ægteskab

For Claudia Jung er familien vigtig. Claudia Jung og manden Hans Singer har allerede været gift i 16 år. I næsten 20 år har de to turtelduer dannet par. I 1997 fik Claudia Jung datteren Anna. Sammen bor de på en gård i Gerolsbach nær den bayerske Pfaffenhofen ved Ilm, hvor de bor sammen med 50 dyr. Børn vokser hurtigt. Det mærker sangerinden også. Neuen Port fortæller, at den lille datter langsomt er blevet stor, og at det nogle gange er svært at vænne sig til. Claudia Jungs datter ligner meget sin mor og er meget selvbevidst. Claudia Jungs mand Hans Singer medbragte en søn fra tidligere ægteskab, og der gik rygter om, at Claudia Jung, i hendes funktion som bayersk landmand, skulle have ansat sin stedsøn og være ansvarlig for ham.

Små tilbage slag for powerkvinden

Powerkvinden Claudia Jung har bragt en masse livserfaring med sig i  sin karriere. Måske er det hendes opskrift på succes? Hendes tekster er ærlige, og alle kan i hittet “Sommerwein” forestille sig, hvordan Claudia Jung nyder et glas, men i øjeblikket koncentrer hun sig ikke kun om sin musikalske karriere. Der er et andet projekt, der optager hendes tid. Fra 2008 til 2013 sad hun partiet Freien Wähler i den bayerske landdag og lod andre tage sig af familiepolitikken derhjemme. Selv om hun ikke sidder i denne valgperiode i bayerske landdag, ønsker hun stadig at være aktiv og påvirke politik i fremtiden. Fans kan glæde sig til flere optrædener. Den 15. marts er sangerinden med i schlagernacht i Bremen, og dagen efter er hun med i  Schlagernacht des Jahares i Wien.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse