Jack White – Hans sidste sang

Han komponerer for Ireen Sheer, Roland Kaiser og Hansi Hinterseer: Jack White. Nu vil succesproducenten trække sig tilbage, men før det sker, vil der komme en allersidste sang fra hitproducenten.

Meddelelsen sker ved Florian Silbereisen

Tilbagetrækningen fra musikbranchen er planlagt til den 31. maj 2014. White er med i udsendelsen af Florian Silbereisen “Das grosse fest der besten”, den kommende lørdag (18.1.2014), hvor han vil fortælle om sin tilbagetrækning, men før det sker, vil Jack White udgive en sidste sang.

Nummer et i USA

Jack White fortalte det efter Andrea Bergs optræden i udsendelsen. På lørdag kan vi igen høre sætningen på TV. Når White, der er 73 år, har gennemført sin plan, vil det være et stort tab for den tyske musikbranche. Han har ikke kun stor succes i Tyskland, han har også haft to store hits i USA, “Goria” og “Self control”. Derudover stammer David Hasselhoffs succesnummer “Looking for freedom” fra hans pen.

Hit i det tysktalende rum

I det tysktalende rum har Jack White bl.a. haft succes med “Eine neue liebe ist wie ein neues leben” med Kürgn Marcus. Han har komponeret hits som “Heute so, morgen so” med Roberto Blanco og “Schöne maid” til Tony Marshall. Selv om Jack White har fortjent sin pension, ville man ønske, at han stadig ville komponere skønne sange.

jack-white-1

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse