Inka Bauses familie – Hendes datter er hendes et og alt

Fuld af liv, altid i godt humør og en funky frisure, som hun sætter en ny trend med, er altid åben og interesseret i folk: Det er Inka Bause. Hendes styrke og kraft giver brændstof til den modebevidste vært i hendes familie. Selv om den altid muntre vært hjælper andre til ægteskabelig lykke, er der kun i øjeblikket en mand i hendes liv.

Op og nedture

I 1996 giftede den tyske komponist og sanger Hendrik Bruch sig med Bauer-Sucht-Frau værten Inka Bause. Datteren Anneli gjorde dem lykkelige, men hendes mand led af depression og forsøgte at begå selvmord to gange. I 2005 kom det til en skilsmisse. I dag bor Anneli hos sin mor. Inka Bause havde et forhold til politiker Stefan Gabhardt men i 2011 gik også det i stykker. Professionelt led Bause et nederlag i 2013 da udsendelserne på ZDF og MDR blev indstillet.

Puttedyr

Til Inka Bauses familie hører der en mand til. Den løber på fire poter og lyder navnet Bruno. Hun kæler ofte med beaglen, har hun tidligere forklaret. Og når hun ikke kæles for, så sørger den firbenede for, at familien kommer ud i den friske luft, som Inka Bause har fortalt Berliner avisen.

Elskede forældre

Firbenede har Inka Bause haft siden sin barndom, hvor hendes forældre havde to Setter. Hendes far var komponist Arndt Bause – også musikken ligger i Inka Bauses familie. Hendes far kan blandt andet tage æren for Wolfgang Lipperts hit “Erna kommt”. Også til datteren Inka skrev han et hit, og sådan endte Inka Bause i 80-erne som succesfuld schlagersangerinde.

Den unge sangerinde startede med sange fra hendes fars historiebøger. Også hendes største hit i DDR stammer fra hendes far “Spielverderber”. Arndt Bause døde i 2003. Til hendes mor Angret har Inka Bause stadig et tæt forhold. Hendes mutti, som hun kalder sin mor, vil altid være hendes forbillede.

Søskende til Anneli?

Selv om Inka Bause er lykkelig i øjeblikket, kan Bauer-Sucht-Frau værten sagtens forestille sig nogle søskende til sin datter, Anneli. Forudsætningen for dette er den rette mand.

Inka-Bause-2

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com [/box_info]

Det skal du læse