Inka Bause: Voldsom vrede i interviewet

Foto: © Margaretha Olschewski

Snakkesalig og altid i godt humør – sådan kender vi Inka Bause. Værtinden og sangerinden er en velkommen interviewgæst og fortæller udførligt om hendes sange, shows og hendes liv. Men nu var hun så vred, at hun gjorde en ting meget klar. Hun vil ikke bare tale om mænd hver dag …

Inka Bause og mændene, men Inka er lykkelig single – Nationen er interesseret i dette emne, og så bliver Inka og præsentanten spurgt om hendes forhold status i hvert interview. I podcasten ”Aber bitte mit Schlager” blev hun spurgt, hvordan det gik med det konstante tilbagevendende spørgsmål.

”Det finder jeg absolut patetisk. Selv med journalisterne. Jeg siger, at der må være noget andet, der interesserer dig – jeg kan ikke ændre det. Jeg siger det igen nu – Jeg bruger nu også dette, som jeg har med dig – Jeg begynder det ikke selv! Jeg vil gerne præcisere det igen. Jeg behøver ikke at tale om nogen mænd, jeg elsker mænd. Det er ok, jeg har det godt. Jeg er glad, selvom jeg er single.” Og hun har stadig et løfte til alle derude!

Hun fortsætter: ”Jeg siger, at hele situationen kan ændre sig i morgen, og jeg siger det også til enhver journalist: Hvis jeg lærer nogen at kende i morgen, ville jeg fortælle dem det i overmorgen. Eller hvis jeg vil gifte mig … er det okay. Vær ikke urolig!”

Nu er hun vant til spørgsmålet og tager det med humor, at alle er interesserede i hendes kærlighedsliv. Men en ting gjorde hende virkelig sur sidste år!

Inka Bause: “Så bliver jeg i dårligt humør”

I podcasten fortæller hun om en interviewsituation, som hun slet ikke kunne lide:

”Jeg bliver sur, må jeg ærligt sige, når jeg skal promovere et album, som jeg selv producerede. Jeg lagde så meget lidenskab og penge i det. Men jeg kæmper for at se morgenmads-tv, jeg står op klokken fire om morgenen. Med den forudsætning, at jeg promoverer mit album, og at albummet ikke engang er i studiet. Og de taler med mig om mænd klokken seks om morgenen. Så kommer jeg i dårligt humør. Det var ikke aftalen. (…) Jeg vil gerne gøre dig glad, men gør også mig glad. Så sig venligst: Hej, du har et nyt album. Når vi har talt om albummet i et kvarter, vil jeg tale med dig om min yndlingsret, det jeg kan lide at drikke. Om mænd – hvad enten jeg har en eller ej … Jeg var så sur. Men de undskyldte, måske var det også lidt tidligt for dem! ”

Interviewet blev fortsat efter undskyldningen, og derefter kunne Inka Bause præsentere sit album “Lebenslieder”. En stærk kvinde, der står ved hendes ord. Heldigvis! Fordi næppe nogen berømthed taler om private sager så åbent og sjovt som kære Inka! Det vil snart også fungere i kærlighed, det vigtigste er, at hun er glad.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER