Inka Bause: Schlager stjerne igen? Nej, tak

Inka Bause er vært på TV programmet “Bauer sucht Frau” hvor ensomme landmænd søger kærligheden hos kvinder. RTL udsendelsen er i gang på tiende år og er hos seerne stadig meget populær. Men Inka Bause har ikke kun været TV vært i sit liv. For mange år siden stod hun på scenen som schlager sangerinde. I sidste udgave af “Bettina und Bommes” fortalte hun at der ikke var mulighed for hun vender tilbage og synger Schlager musik.

Kilde: Bauer Such Frau Facebook
Kilde: Bauer Sucht Frau – Facebook

Fruen med to karriere

På NDR talkshow ved “Bettina und bommes” i fredags var Inka Bause ikke den eneste gæst med erfaring i schlager, da også Beatrice Egli var med. En af grundene til at Inka Bause var med, var at Inka ikke vender tilbage til schlager scenen. “Jeg vil ikke sammenlignes med Beatrice Egli og tager også mod kritik”, fortæller hun i udsendelsen. Men hun er stolt af sin karriere som schlagerstjerne: “Man må i livet finde sin ståplads. For mig er det lykkes 2 gange. Jeg mener ikke at dette sker for mig igen efter min sangkarriere”.

Musikken bliver i hendes hjerte

I udsendelsen fortalte hun videre, at det gør hende lykkelig, når hun bliver stoppet på gaden og genkendt som afdøde musiker Arndt Bause, lige som hun bliver adspurgt til værtinde på “Bauer sucht Frau”. Det at synge overlader hun til sin yngre kollega Beatrice Egli, som hun sender et fingerkys til. Men musikken bliver en del af hende: “Jeg synger for mig selv. Musikken vil aldrig forlade mig”.

 

RELATEREDE ARTIKLER