Inka Bause mister Shows på ZDF og MDR

“Bauer sucht Frau” værtinden Inka Bause er virkelig ked af det. I denne uge gjorde ZDF det bekendt, at hendes nye talkshow “Inka”, som gik i luften i September, ikke vil blive produceret mere. Og også på MDR har man dårlige nyheder.

I en pressemeddelelse fra ZDF lyder det: “Med “Inka” ønskede vi at tilbyde et alternativt programvalg om eftermiddagen. Desværre kunne kunne talkshowet “Inka” ikke trække publikum”

Det sidste show vil blive vist den 8. November. Som om det ikke var trist nok, så fulgte den næste dårlige nyhed. Fans af Leipzigerinden må nu være stærke: I følge BILD vil nu også hendes musikshow på MDR “Inka Bause live” stoppe. Den sidste udsendelse vil også her være den 8. November 2013.

Men der er grund til at trække vejret for fans af Inka Bause. For siden sidste uge har der været nye episoder af “Bauer sucht Frau” med den sympatiske vært på RTL. Formatet går godt, og der er ingen ende i sigte. Og ZDF annoncerer, at de arbejder på andre koncepter til et eftermiddags program med Inka.

Inka-Bause

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse