Ingen “Immer wieder sonntags” den 28. maj på ARD – Hvad er årsagen til det?

I den kommende weekend er Stefan Mross’ fans desværre uheldige: I stedet for det populære ARD-show “Immer wieder sonntags” sendes der en gudstjeneste på pinsesøndag. Den enkle grund: ARD har besluttet ikke at sende formatet på denne dag. Men hvad ligger der egentlig bag det?

Gudstjeneste i stedet for “Immer wieder sonntags” på ARD!

Først og fremmest må vi forstå, at pinsesøndag er en vigtig helligdag i den kristne tro. Det er den dag, hvor kristne fejrer Helligånden, som den er beskrevet i Bibelen. Gudstjenesten på pinsesøndag har derfor en høj symbolsk betydning, og det er derfor kun passende, at ARD inddrager denne højtidelige begivenhed i sin sendeplan.

Desuden er det vigtigt, at ARD sender en række forskellige programmer, der tager fat på forskellige emner og målgrupper. Selv om det er en skam, at Stefan Mross’ fans må undvære et afsnit af “Immer wieder sonntags” i denne weekend, skal vi være opmærksomme på, at der findes mange andre interessante programmer. Gudstjenesten på pinsesøndag er en glimrende mulighed for at bringe den kristne tro og betydningen af denne helligdag tættere på et bredt publikum.

Der er naturligvis også kritikere, der hævder, at sendefladen “Immer wieder sonntags” kunne bruges bedre. Der er trods alt mange andre offentlige tv-stationer, der sender religiøse programmer, og ARD kunne fokusere på andre emner. Det er imidlertid vigtigt at huske på, at ARD stræber efter afbalancerede programmer, der appellerer til publikum som helhed og tager hensyn til forskellige interesser og baggrunde.

Næste udgave med Stefan Mross den 04. juni hvor han vil  byde velkommen til bl.a. Bernhard Brink, Ute Freudenberg, Marco Ventre og band, Anni Perka, Norman Langen, Saskia Leppin og Vincent Gross.

Kilde: Schlagerfieber.de

RELATEREDE ARTIKLER