Influenzaen raser også i Schlager-industrien

Det er allerede blevet hørt i nyhederne og skrevet aviserne: influenzaepidemien har fået grebet i tyskland! Desværre blev Schlager-industrien ikke skånet, og nogle kunstnere har måtte bøje sig for influenzaen og lå eller ligger stadig fladt …

I februar blev Helene Fischer virkelig fanget og måtte annullere flere koncerter af sin tur – alle planlagte datoer i Berlin samt to i Wien. Koncerterne skal alle omarrangeres.

Santiano blev ikke skånet, der var det sangeren Björn Both der blev lagt til tælling, og koncerterne i Trier, Mannheim og Saarbrücken kunne ikke finde sted. Karel Gott måtte endda gå på hospitalet!

Og i sidste weekend røg Freddy Malinowski fra Fantasy. Derfor kunne duoen ikke optræde på hotel “Sonnenhof” i Kleinaspach og på Schlagernacht i Hannover. I Sonnenhof var Martin Hein i det mindste tilstede som halvdelen af Fantasy og gav fansen autografer.

Fans reagerer ind imellem med uforståelse

Desværre, er det ikke alle fans der forstår koncert aflysningerne, og undertiden reagerede meget vred. Lige så irriterende som det er – er selv kunstnere kun mennesker og er ikke skånnet … og hvem der fik influenza, ved hvor slemt det er …

Vi ønsker alle kunstnere og læsere, der ligger fladt, rigtig god bedring!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse