Roland Kaiser for højt: Problemer med Kaisermania i Dresden!

Foto: rbb/MDR/Stephan Flad

Problemer for schlagerlegenden Roland Kaiser! Det hævdes, at lyden ved hans legendariske Kaisermania-koncerter i Dresden er for høj. Nærområdet til stedet chikaneres af myndighederne med støjregler. Det drejer sig om Narrenhäusl, hvor der er planlagt en historisk genopbygning. En støjundersøgelse til en værdi af 5.000 euro har nu vist, at der vil være for meget støj i de 14 planlagte ferielejligheder i Narrenhäusl under aftenerne ved Elbens bredder. Dette gælder også for Roland Kaiser.

Investoren i genopbygningsprojektet, Frank Wießner, som ikke er modstander af Roland Kaiser, sagde til BILD: “Derfor skal vi installere aflåselige vinduer!” For seks år siden blev genopbygningen besluttet af Dresdens byråd. Frank Wießner vil gerne i gang, men i to år har han ventet på den nødvendige byggetilladelse.

Roland Kaiser kan lave støj med Kaisermania i 2023

Wießner til BILD: “Nogle gange har jeg en fornemmelse af, at jeg gerne vil bygge et atomkraftværk – med alle specifikationer. Jeg har allerede lagt et sekscifret beløb i den foreløbige planlægning.” Heri indgår de næsten 5.000 euro til støjvurderingen.

Men det er ikke det hele: Der skal bygges en adgangsvej til bygningen for brandvæsenet (40 meter, ca. 200.000 euro). Og 80 kubikmeter opgravet jord (10.000 euro) vil være nødvendigt som oversvømmelsesbeskyttelse.

Byens embedsmænd sagde til BILD: “Med de oprindeligt indsendte dokumenter burde byggeansøgningen være blevet afvist.” Kan byggetilladelsen gives i 2023? “Det er ikke muligt at udtale sig om dette,” sagde rådhuset. For Wießner er det sikkert: “Projektet bliver meget dyrere end de planlagte 3 millioner euro.”

Wießner er standhaftig: “Jeg gennemfører Narrenhäusl, jeg giver ikke op!” For Roland Kaiser og hans Kaisermania, hvor billetterne har været udsolgt i lang tid, betyder det i hvert fald, at det i 2023 kan gå løs om natten, også højt.

Kilde: Schlager.de

Ute Freudenberg meddeler, at karrieren er slut

Foto: Ute Freudenberg web / Susanne Welscher

Den østtyske legende Ute Freudenberg har stået på scenen i omkring 50 år. Selv hendes Parkinsons sygdom forhindrede hende ikke i at fortsætte, men nu er det snart slut. Med hende er endnu en schlagersangerinde ved at lægge karrieren på hylden. I et interview med “Meine Schlagerwelt” afslørede hun mere om årsagerne.

Ute Freudenberg går på pension i 2023

Efter at Vicky Leandros allerede for nylig annoncerede, at hun stopper sin karriere og en afskedsturné næste år, har Ute Freudenberg nu også meddelt, at hun vil stoppe. “Næste års turne bliver helt sikkert den sidste turne i min karriere. Og det album, jeg arbejder på i øjeblikket, bliver også det sidste album i min karriere”, fortæller hun til “Meine Schlagerwelt” og tilføjer: “Jeg tænker også bevidst og uden smerte på det”.

Afskedsturné og nyt album annonceret

På sin afskedsturné vil Ute Freudenberg blive ledsaget af Christian Lais og den nytilkomne Luna Klee. Turnéen starter den 27. oktober 2023 i Erfurt – så fans kan fejre det med deres stjerne endnu en gang, inden hun går på pension. Desuden kan Ute allerede ses på tv nu på fredag i “Advent Festival of 100.000 Lights” sammen med Florian Silbereisen. Luna Klee vil også være til stede sammen med hende.

Kilde: Schlager.de

“Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2022” med Florian Silbereisen: Gæster & Nyt!

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

På fredag den 02. december præsenterer Florian Silbereisen “Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”. ARD viser juleshowet fra kl. 20.15, og denne gang vil Florian Silbereisen præsentere de store stjerner fra tysk schlager, men ikke live på tv. Årets adventsfest er nemlig allerede på forhånd blevet optaget  i Suhl. Det er også usædvanligt, at udsendelsen finder sted på en fredag. Ikke desto mindre kan vi håbe på et festligt musikshow med masser af gode gæster. Her afslører vi, hvilke stjerner Florian Silbereisen vil præsentere ved “Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”.

“Das Adventfest der 100.000 Lichter” den 02. december 2022 på ARD

Når Florian Silbereisen præsenterer “Das Adventfest der 100.000 Lichter”, sidder millioner af mennesker foran tv’et, og med nogle gange mere end seks millioner seere er dette juleshow en af de “feste”, der har de højeste seertal.

Traditionelt vises adventsfesten med Florian Silbereisen direkte på ARD lørdag før første advent, men her i 2022 er alting anderledes. Denne gang bliver musikshowet først sendt den 2. december og dermed på en fredag. Det igangværende verdensmesterskab i fodbold gjorde denne udsættelse nødvendig.

Desuden må Florian Silbereisens fans nøjes med en optagelse, fordi dette show allerede er blevet optaget. Det blev det i torsdags den 24. november i Suhl. Spørgsmålet er naturligvis, hvordan disse ændringer vil påvirke vurderingerne. Under alle omstændigheder bør det ikke skyldes stjernernes præstationer, hvis færre personer ser programmet i 2022.

Gæsterne og stjernerne ved “Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”

De første kunstnere og bands, der optræder ved “Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”, er endelig blevet offentliggjort. Med undtagelse af Till Brönner og Dieter Hallervorden er alle gæsterne gamle bekendte.

Overraskelser er dog stadig ikke udelukket. Måske har Helene Fischer endda gjort ære ved adventsfesten, nu hendes eget jule show ikke bliver til noget. Vi vover en lille forudsigelse og opstiller en liste over de kunstnere og grupper, der kan være med til “Advent Festival of 100.000 Lights 2022”:

Roland Kaiser (bekræftet)
Till Brönner (bekræftet)
Vicky Leandros (bekræftet)
Maite Kelly (bekræftet)
Dieter Hallervorden (bekræftet)
DJ Ötzi (bekræftet)
Matthias Reim (bekræftet)
Melissa Naschenweng (bekræftet)
Andy Borg (bekræftet)
The Kelly Family (bekræftet)
Semino Rossi (bekræftet)
Thomas Anders (bekræftet)
Voxxclub (bekræftet)
The Ehrlich Brothers (bekræftet)
Ella Endlich (bekræftet)
Prinserne (bekræftet)
Daniela Katzenberger, Lucas Cordalis og datter Sophia (bekræftet)
Vrginia og Matteo Bocelli (bekræftet)
Oli. P. (bekræftet)
Ross Antony (bekræftet)
Anna-Maria Zimmermann (bekræftet)
Die Zipfelbuben (bekræftet)
Beatrice Egli
Nicole
Jürgen Drews
Ben Zucker
Andreas Gabalier
Rolf Zuckowski
Ramon Roselly
Eloy de Jong
Frank Schoebel
Christin Stark
Kerstin Ott
Helmut Lotti
Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross
Marianne Rosenberg
Golden Voices of Gospel

Kilde: Schlagerfieber.de

Florian Silbereisen skiller sig fra sin Steiermark

Kilde: Semmel.de

Den tilhørte ham, ligesom Helene Fischer engang gjorde det. Men nu er det tid for Florian Silbereisen at skille sig af med den: sin steirische harmonika. I årevis har instrumentet ledsaget Florian på turné. Nu auktionerer han det gode stykke til et godt formål.

Hvem skal bringe hans steirische harmonika hjem?

“Harmonikaen har været igennem meget med mig, den er blevet brugt på mange turnéer og tv-shows. Den lyder stadig meget godt og fungerer perfekt”, siger Florian Silbereisen, som snart præsenterer sin “Adventsfest der 100.000 Lichter”.

Instrumentet, inklusive signatur, vil blive bortauktioneret til fordel for den østrigske nødhjælpskampagne “Licht ins Dunkel”. Startprisen var 1.400 euro – men buddene er allerede meget højere. Alle, der ønsker at byde, kan gøre det indtil den 16.12.2022.

Kolleger deltager også

“Jeg håber, at nogen vil have det sjovt med instrumentet – lige så sjovt som jeg altid har haft det med det.” siger den populære Florian. Men han er ikke den eneste kunstner, der deltager i kampagnen.

Melissa Naschenweng auktionerer f.eks. sine lyserøde læderbukser, som er blevet et kultobjekt. David Garrett tilbyder sin turjakke. Interesserede kan finde disse og andre auktioner på aurena.at.

Kilde: Schlager.de

Sådan fejrer Andrea Berg julen 2022

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Julen er en helt særlig tid, også for Andrea Berg, som hun selv afslører over for StadlPost, men hvordan fejrer Andrea egentlig højtiden? Kun med ægtemanden Uli Ferber eller med hele familien? Andrea afslørede det i et interview – og også hvad man ikke må gå glip af juleaften i Berg-huset!

Hvordan skal du tilbringe julen 2022?

Vi holder jul hjemme med familien. Juleaften går vi alle sammen ind til byen og går i kirke. Bagefter mødes vi hos os. Vi spiser en lækker julemiddag og nyder vores tid sammen. Og selvfølgelig glemmer vi ikke at dele gaver ud. For mig er julen en følelse, som man ikke kan erstatte.

Hvad spiser du juleaften?

Traditionelt spiser vi lækre Göckele (dumplings) fra ovnen, og før det laver jeg oksekødssuppe til hele familien. Det er også en del af julen for os.

Giver I hinanden gaver?

Jeg kan godt lide at lave mit eget håndarbejde og julepynt til vores hus. Det er en stor fornøjelse for mig, og det er en god måde at koble af på. Derfor er der igen en personlig gave, og jeg vil naturligvis ikke fortælle dig, hvad det præcist er.

Når det kommer til gaver, er du så altid tidligt ude og færdig til tiden, eller er du altid i sidste øjeblik?

Jeg prøver at tage mig tid nok til det. Da der stadig er nogle få datoer i optakten til jul, og vi er på farten i november med vores MOSAIK Live Arena Tour, er det lidt strammere end normalt i år.

Er der (sjove) traditioner, som du overholder hvert år?

Så snart jeg begynder at pynte og bage her i vores hus og i landsbyen, begynder den før-julelige stemning. I november har vi den første julestolle, og et bagt æble er også et must i mit julebagværk.

Hvordan fejrer du nytårsaften?

Nytårsaftensdag er hotellet altid fuldt booket. Det er ligegyldigt, om det er medarbejdere fra serviceområdet eller kontorerne – alle hjælper til og giver en hånd med. Det gør hele familien naturligvis også. Ved midnat skåler jeg på det nye år med mine kære.

Hvad ønsker du dig for det kommende år 2023?

Sundhed og kærlighed mellem mennesker. Og jeg ser allerede frem til de mange personlige møder med mine fans.

Kilde: Stadlpost.at

TV-Tip d. 25. – 26. nov 2022

Foto: MDR/Winkler

Musikgeschichten mit Eberhard Hertel

mdr | Fredag 25.11.2022 | 20:15 – 21:45

Et ikon for folkemusik fra det østlige Tyskland fejrede sin 80-års fødselsdag den 29. november 2018. I programmet “Musikgeschichten” tager den populære sanger fra Vogtland, Eberhard Hertel, på en rejse gennem sin musikalske karriere. For musikstjernen begyndte det ret sent. Eberhard Hertel fik først sit gennembrud i slutningen af 30’erne. Det var i 1976 i talentshowet “Heitere Premiere”. Her sang han sig ind i publikums hjerter med et medley af folkemelodier fra Vogtland. I 80’erne var han en del af det faste ensemble på Oberhof-landbrugsmarkedet.

Foto: SWR/Manfred H. Vogel

Die Beatrice Egli-Show

SWR og MDR | Lørdag 26.11.2022 | 20:15 – 22:25

Beatrice Egli har været vært for to store lørdagsshows for SWR i 2021 med “SWR Schlager – Die Show”, nu præsenterer hun for første gang “The Beatrice Egli Show”. Dette er skræddersyet til Beatrice Egli som værtinde. Schlagermusik og underholdning er i fokus, som det også var tilfældet i sidste års shows. Samarbejde: Beatrice Egli og Ross Antony, et samarbejde om shows mellem SWR og MDR er nyt. Det drejer sig om “Die Beatrice Egli Show” og “Die Ross Antony Show”. Begge udsendelser vil blive sendt sammen på SWR TV og MDR TV. De arbejder sammen og koordinerer deres planlægning og udformning for bedre at imødekomme seernes interesser.

Anita & Alexandra Hofmann: De frygter for deres liv

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Bare det at gå hen til postkassen er forbundet med frygt: Hvad nu, hvis der er endnu et af de forfærdelige breve i, med forfærdelige billeder og forfærdelige ord. Hvad nu, hvis det begynder forfra igen? Anita og Alexandra Hofmann frygter for deres liv, for i tre år nu har Anita gentagne gange fundet frygtelige trusselsbreve i sin postkasse. Skrevet af ham – Marcus P. (42)!

Det startede forholdsvis ufarligt. Da Marcus P. hører Anita og Alexandras sang “Feuer und Wasser” for første gang, er den uddannede murer fra Mecklenburg-Vorpommern begejstret. Han bliver medlem af fanklubben og deltager i koncerter, “Anita er en smuk kvinde,” siger han begejstret. Han forelsker sig vanvittigt i den mørkhårede kvinde, og det er hans ultimative mål at vinde hendes hjerte. Men Anita bliver forelsket i en anden, i Christian Filip (48).

Når kærlighed bliver til had

Da 2019 kommer frem i lyset, begynder terroren, Marcus’ kærlighed bliver til had. Han truer Anita og også hendes søster Alexandra og sender sexbilleder. Det bliver så slemt, at politiet griber ind. Derefter bliver han stillet for retten. “Das Amtsgericht Sigmaringen” dømmer Marcus P. til 21 måneders fængsel – uden prøveløsladelse!

I et kort øjeblik ånder søskende Hofmann lettet op! Men så kom chokket: Dommeren giver alligevel Marcus prøveløsladelse. Han skal arbejde 120 timer i samfundstjeneste, men bliver løsladt!

Anita & Alexandra Hofmann: At leve i konstant frygt

Siden da har frygten igen styret søstrenes hverdag. Hvem kan garantere, at jalousien ikke får overhånd igen, og at terroren begynder forfra? At hver tur til postkassen ikke længere vil være behæftet med frygt. Anita og Alexandra Hofmann går i mellemtiden hver til sit, men frygten bringer dem sammen igen. De støtter hinanden i denne periode.

Kilde: Schlager.de

Kaisermania udsolgt på 30 minutter!

Foto: Kaisermania 2019/ Marcel Brell

Vanvid! Simpelthen: kejserligt! Billetsalget til Roland Kaisers sommer-spektakel “Kaisermania 2023” startede fredag klokken ti præcis hos billetudbyderen Eventim. Der gik ikke engang 30 minutter, før meddelelsen dukkede op: “Ikke tilgængelig i øjeblikket”. Alle ønsker at se Kaiser – udsolgt!

Roland Kaiser-fans har længe vidst: Hvis du vil se Kaiser, skal du planlægge godt – og ikke kun markerer starten på billetsalget tykt i deres kalendere, men står også rigtig tidligt op. For at forhindre uregelmæssigheder hos billetkøberne var billetterne i år begrænset til fire billetter pr. person og er blevet personliggjort.

Priserne var: 94,90 euro for en normal billet, 150 euro for VIP-pakken, og de fire Kaisermania 2023-shows i Dresden begynder den 28. juli. Roland Kaiser udtalte sig begejstret: “Jeg er målløs og fuldstændig overvældet! Endnu en gang viser mine fans mig, hvor uendelig stor deres loyalitet og tillid er. Tusind tak til alle derude!”

Roland Kaiser: Fans kan stadig håbe

Men måske er der stadig noget, der er muligt: I dag kan Roland Kaiser-fans skrive sig på en venteliste over billetter. På hjemmesiden stod der: “Nogle gange får vi flere billetter senere. Der er ingen oplysninger om, hvorvidt der er tale om en kunstig mangel på billetter for at få fat i det “udsolgte” stempel, der øger efterspørgslen.

Klik her for at gå til venteliste: Venteliste

Kilde: Schlager.de

Vicky Leandros meddeler, at hun stopper sin karriere

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Du bør tage af sted, når det er bedst… Vicky Leandros – legenden, ikonet, idolet – stopper nu! Hendes turné næste år bliver hendes afskedsturné. Men beslutningen er ikke så overraskende, for kort efter sin 70-års fødselsdag i august antydede hun allerede planer om at stoppe sin karriere…

“Jeg har besluttet ikke at synge i mange år endnu. Jeg vil ikke gå på scenen som en pind,” sagde Vicky Leandros igen i august kort efter sin 70-års fødselsdag. Hun var taknemmelig, sagde hun dengang. Beslutningen lod ikke længe vente på sig, og Vicky afslørede nu over for BILD: Jeg tror, det er på tide at stoppe. Jeg blev 70 år i sommer. Så begynder man at tænke på livets begrænsede karakter. På et tidspunkt skal det være slut.

Corona har ændret hende, indrømmer Vicky.

Før spillede hun mange koncerter, men pludselig var hun kun hjemme. En katastrofe for en kunstner som hende, og så havde hun mere tid til at tænke. Hun blev plaget af tvivl om sig selv, men hendes familie er hendes vigtigste støtte. Efter karrierepausen vil hun få mere tid til sine tre børn og børnebørn og ser frem til den nye fase i sit liv.

Vicky Leandros: Hendes planer efter karrierepausen

Vicky Leandros har også en masse planer. Ifølge BILD er hun i øjeblikket i gang med at bygge et hotel i Athen, skrive en ny kogebog og planlægger at skrive en biografi: “Jeg ser meget positivt på fremtiden. Det er derfor, at min afskedsturné hedder ‚Ich liebe das Leben‘ (“Jeg elsker livet”). Der er så meget skønhed og opmuntring i titlen.”

Kilde: Schlager.de

TV-Tip d. 18. – 19. nov 2022

Foto: MDR/Olivier Roche

Musik für Sie

mdr | Fredag 18.11.2022 | 20:15 – 21:45

Uta Bresan opfylder endnu flere ønsker i studiet, taler med stjerner og overbringer personlige hilsner fra seerne. Uanset om det er et stort jubilæum eller en vigtig hjælp i nøden – dette program bliver en platform til at sige “tak” eller “tillykke” med ønskemusik. En af Tysklands største Schlager-underholdere, Ross Antony, er også med på “Music for You”. Han sørger for overraskelser for seerne i Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen og for den ene eller den anden glædestår.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg – Die schönsten Momente

SWR | Lørdag 19.11.2022 | 20:15 – 22:15

I de tolv afsnit i 2019 bød sanger og vært Andy Borg mange stjerner fra schlager- og folkemusikscenen velkommen til en hyggelig vinbar med charme, humor og varme. Seerne vil opleve det bedste af det bedste i denne nytårsudgave. En munter aften til at synge med, danse med og klappe med. De smukkeste duetter af Andy Borg og hans musikalske gæster samt mange hitmedleyer af schlagerstjerner. Med er: Kastelruther Spatzen, Cindy Berger, Bernhard Brink, Giovanni Zarella, Anita und Alexandra Hofmann, Michael Holm, Johnny Logan, Hansi Hinterseer und Beatrice Egli.

Foto: MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlager oder N!xxx – Nur wer gewinnt, singt!

mdr | Lørdag 19.11.2022 | 20:15 – 22:33

Schlager har aldrig været så sjovt! I et nyt afsnit af det mest spændende og sjoveste schlagershow på tysk tv lærer Florian Silbereisen stjernerne at kende fra en helt ny side. Andy Borg, Daniela Alfinito, Marina Marx og Karsten Walter, Ben Zucker og Draufgänger står over for usædvanlige udfordringer. Fordi de alle ønsker at synge så mange hits som muligt!

Nik P. afslører, hvordan han fejrer jul – og hvad der ikke må mangle

Foto: MDR/Matthias Gabriel

Julen kommer tættere og tættere på, og det første adventslys tændes i næste uge. Nik P. er en af de stjerner, der ser særligt frem til julen. I et interview om sin nye single “Meine Frau, der Hund und ich” (Min kone, hunden og jeg) afslørede han, hvordan han og hans familie vil tilbringe julen.

Nik P.: Så jordnært fejrer han julen

“Vi fejrer julen sammen i Steiermark med min kone og vores børn og børnebørn”, fortæller Nik P.. Traditionelt spiser han “pølser med surkål og brød, ledsaget af et glas rødvin eller en øl”. Der er ingen tvivl om, at stjernen nyder at fejre julen med den nærmeste kreds. Med en regelmæssig rutine i hans hjem. Først skal “den lille klokke ringe som et tegn på, at Kristusbarnet nu er kommet”, og derefter synger de sammen “Stille Nacht, heilige Nacht”. Denne tradition ligger ham meget på sinde, understreger han.

Tiden sammen som den største gave

Endnu en julesang står øverst på listen for Nik P., som fandt den store kærlighed i sin manager Karin: “Happy Xmas (War is over)” – “min personlige yndlings julesang.” For ham hører der naturligvis også en film eller to med til en hyggelig julekomsammen. “Med mine børnebørn kan vi godt lide at se ‘Grinch’ eller ‘Home Alone’.” Men hans yndlingsfilm, siger han, er “Isn’t Life Beautiful” med James Stewart fra 1947.

I stedet for gaver betyder det i Presnik-huset, som sangerens rigtige navn er, at man deler øjeblikke sammen. “Vi giver hinanden tid. For mange år siden holdt vi voksne op med at give hinanden gaver.” Børnebørnene får dog selvfølgelig også noget fra Kristusbarnet, tilføjer Nik P.

Kilde: Schlager.de

Nik P. kan også opleves i WEIHNACHTEN DAHEIM hvor Stefanie Hertel og Familie inviterer dig til den klingende juleaften i Vogtland – MDR lørdag d. 24.12.2022 kl 19:45

Bernhard Brink “Die Schlager des Monats”: Florian Silbereisen som efterfølger?

Foto: MDR/fmp/Evelyn Sander

Denne beslutning gav anledning til en rystelse: Schlager-ikonet Bernhard Brink – fyret fra stationen! MDR vil fortsætte sit format “Die Schlager des Monats”, men spørgsmålet der optager Schlager Tyskland er: Hvem skal nu være vært? Der er allerede varme spor, som Schlager.de har fundet ud af.

Showdown den 6. januar 2023: Det er på dette tidspunkt, at Bernhard Brink, der i år fejrede sit 50-års jubilæum på scenen, for sidste gang er vært for det populære hitparadeformat “Die Schlager des Monats”. Det er en gennemgang af året. Her kan der også få et gensyn med Beatrice Egli, som allerede har været med i programmet flere gange. Og det er netop dette navn, der i øjeblikket er meget omtalt i velinformerede kredse. Så er Beatrice Egli der bliver den nye præsentatør af formatet?

Beatrice Egli har lige så smukt hår som Bernhard Brink

En insider til Schlager.de: “Beatrice Egli betragtes som en lovende efterfølger til Bernhard Brink.” Og han joker: “Ikke kun fordi hun har lige så smukt blondt hår som Bernhard Brink.” Insideren fortsætter: “Hun står faktisk for den unge, friske Schlager. Desuden ville et ungt, kvindeligt ansigt for en gangs skyld gøre industrien godt i denne funktion.” Hvad der også taler for Egli: Hendes erfaring. Hun høster trods alt stor succes med sit “Beatrice Egli Show”.

Hvor går rejsen hen for Anna-Carina Woitschack?

Der er en anden kvinde, som i hvert fald er i fokus i øjeblikket: Anna-Carina Woitschack! Stefan Mross’ hustru er ikke kun blevet fri af sin mand, men hendes engagement i MDR-formatet “Immer wieder sonntags” er sandsynligvis også slut. Sammen udgjorde de den ideelle verden for formatet. Han præsenterede sig på en venlig måde, hun svingede modigt træskeen i showets stjernekøkken. Kun HANS kontrakt blev forlænget. Hun har også allerede med stor dygtighed været vært for “SchlagerHammer” open-airs. Det siger insideren: “Anna-Carina Woitschack er bestemt interessant. Hun tager faktisk alt med sig for at tiltrække sig masser af opmærksomhed. Det kan dog også være et problem: Efter adskillelsen fra hendes promotor Stefan Mross ved hun ikke, hvor rejsen vil gå hen.”

Stefan Mross på alle fronter

Og Stefan Mross, den tyske lyttemusiks modererende tusindkunstner? Der synes at være uenighed om, hvorvidt han kan være den nye Brink. Insideren: “Det er svært. Hvilket selvfølgelig også har noget at gøre med bruddet. Mross på alle fronter. På den gode side, men nu også i dårlig. Det kan slide ham op…”

Ross Antony vil også gerne smile hele tiden

Det er helt sikkert anderledes med Ross Antony. Privat synes alt at være ét uafbrudt Ross-smil, men også professionelt: Hans “Die Ross Antony Show” er en succes, og “Meine Schlagerwelt – die Party mit Ross Antony”, som finder sted sporadisk, har også fundet sine venner. Insideren tilføjer: “Ross Antony er virkelig en bank. Men der er et spørgsmål: Vil han påtage sig endnu et projekt, der koster tid? Tid, som han helt sikkert foretrækker at tilbringe sammen med sin mand Paul Reeves. Balance og samvær er kendt for at være meget vigtigt for parret.” Dette efterfølges af en bemærkning om en moderationskonkurrent: “Det er ikke kun branchefolk, der ser at Florian Silbereisen ikke længere har tid til at finde en ny kærlighed på grund af alt sit arbejde.”

Florian Silbereisen gør Heintje sur

Silbereisen – showmaskinen, der aldrig står stille, har været i tv-branchen siden 2002. Det hele startede i hans hjem og på MDR-stationen med “Hut und Wanderstock”. To år senere afløste han moderatorikonet Carmen Nebel. Siden da: “Festen” non-stop, som kun adskiller sig ved deres undertekster og mindre ved de tilsyneladende fast bookede gæster.

Insideren: “Selv vores tidligere barnestjerne Heintje gaber! Det er virkelig tankevækkende, når han i et interview siger: “Det er altid de samme mennesker med Silbereisen. Jeg er virkelig sur. Det får dig selvfølgelig til at tænke.” MDR vil helt sikkert ikke skrive sin beslutning om Brinks efterfølger ned lige nu. Derfor sagde den offentlige radio- og tv-stationens informationsperson, da Schlager.de spurgte: “Konceptet for showet vil forblive det samme. Fra februar 2023 vil der ske et skift i værten, hvilket vi vil informere om i god tid.”

Kilde: Schlager.de

Live anmeldelser

Feste der Besten d. 11. Januar 2020 i Velodrom, Berlin.

0
Dette års første store koncert med Florian Silbereisen var i Velodrom lørdag aften d. 11. Januar for fuld musik, med lidt over 10.000 tilskuer....