Forside Blog

Bernhard Brink erstattet af en yngre på “Die große Schlager Hitparade”!

Foto: MDR/Sony Music/Ulle Hadding

Berhard Brink har præsenteret “Die große Schlager Hitparade” i årevis, men det er slut nu, for han er blevet udskiftet. I de senere år har han ikke kun skabt sig et navn som sanger, men også som studievært. Især hans show “Die große Schlager Hitparade” har været en kæmpe succes i årevis, men hans fans skal være stærke nu: I fremtiden vil Bernhard Brink ikke længere være vært for det succesfulde format med crème de la crème inden for schlagermusik.

Arrangør bekræfter Julian David til “Schlager Hitparade”

Det meddeler arrangøren Musikmanagement Thomann i en pressemeddelelse. På spørgsmål fra Schlager.de bekræftede Thomann Bernhard Brinks ende til “Die große Schlager Hitparade”. “Uden grund. Uden problemer” havde de skilt sig af med schlagerstjernen. Julian David vil i stedet være vært i 2025. “Med Julian David har vi fået et nyt, friskt ansigt til Schlager Hitparade,” siger Johnny Thomann til Schlager.de.

Her blev han også erstattet af en yngre

Det er bestemt et tilbageslag for Bernhard Brink. Han måtte for nylig overlade sit MDR-show “Schlager des Monats” til Christin Stark. At blive erstattet endnu en gang af en yngre kollega er bestemt ikke en nem situation for ham, selv om det betyder, at Bernhard Brink også kan koncentrere sig om nye projekter efter sit “Die große Schlager Hitparade”-exit.

Kilde: Schlager.de

Andreas Gabalier nægter at synge den østrigske nationalsang

Foto: Andreas Gabalier Web

Andreas Gabalier er en stor fodboldfan og så derfor Østrigs EM-åbningskamp mod Frankrig mandag den 17. juni – dog ikke live på stadion, men foran tv’et derhjemme. Han vakte opsigt, allerede inden kampen gik i gang. I en Instagram-story delte Gabalier en kort video af den østrigske nationalsang og nægtede klart at synge med på den kønsneutrale version, som har været officielt tilpasset siden 2012.

“Heimat bist du großer Söhne”

Han gav klart udtryk for sin mening om den nuværende version af nationalsangen: “Men en meget klar ‘Heimat bist du großer Söhne’!!!! Traditionen er kommet for at blive!!!” Det er ikke første gang, han har givet sin konservative holdning til nationalsangen.

Tilbage i 2014 vakte han også opsigt, da han ved et Formel 1-løb sang den gamle version af nationalsangen, som kun omfatter “store sønner”. I 2012 erstattede et initiativ på tværs af partierne officielt disse linjer med en kønsneutral version, der også nævner “store døtre”.

Andreas Gabalier holder fast i traditionen

Dengang sagde Andreas Gabalier i en pressemeddelelse: “Jeg lærte ordene til den østrigske nationalsang i skolen som otteårig i naturfagstimerne, og jeg ser ingen grund til at synge dem anderledes.” Denne udtalelse gav ham voldsom kritik.

Ikke desto mindre står han ved sin mening og gjorde det klart, at han ville fortsætte med at synge den traditionelle version af nationalsangen. For ham er det et spørgsmål om både tradition og respekt for Østrigs historiske kultur.

Kilde: Schlagerplanet.de

Andreas Gabalier: Overraskende scenehemmelighed afsløret

Foto: Dita Vollmond

Mange kunstnere har deres helt eget sceneritual lige før showet. Andrea Berg afslørede for eksempel i et interview for et par uger siden: “Vores ritual er altid at lave en cirkel med hele bandet før showet. Med alle, der er der, og så drikker vi lidt Jägermeister, en af de der jokere.”

Andreas Gabalier inddrager også alkohol kort før showets start. Men det er ikke alt: I et interview afslører den folkelige rock’n’roller, hvad han laver, før tæppet går op. Og det var der ingen, der havde forventet.

Fitnesstræning og øl

I et interview med “Die 2” afslører Andreas Gabalier: “Min træner, Daniel, torturerer mig nu i yderligere 45 minutter for at få mig i form.” Fitnesstræning før en forestilling? Hvem skulle have troet det?

Så før de går på scenen, er det først en omgang sport, så et koldt brusebad og så en fitnessbar. Men hvad med alkoholen? Andreas fortæller: “Og to kolde øl klokken halv syv. Det fik vi for vane at gøre under pandemien. Så er man virkelig motiveret.” Det sidste skaber i hvert fald endnu mere af den rigtige stemning.

Kilde: Schlagerplanet.de

Florian Silbereisen: Blasfemisk angreb fra hans kolleger – igen!

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Når man er så succesfuld, som Florian Silbereisen er i øjeblikket, kan man ikke gøre alle tilfredse. Entertaineren, der ikke kun tiltrækker et millionpublikum til tv-skærmene med sine Feste-shows, glæder mange schlagerfans med sin musik og også bliver godt modtaget som kaptajn på “Traumschiff”, må nu høre på hårde ord fra showlegenderne Thomas Gottschalk og Mike Krüger…

I deres aktuelle podcast “Die Supernasen” taler Thomas Gottschalk og Mike Krüger i øjeblikket grimt om Florian Silbereisen og hans sangevner. I afsnittet “EM-Fieber” talte de om Floris og Anna Ermakovas fælles optræden ved den store “Schlagerüberraschung”. Mike Krüger så optrædenen og sagde: “Vores ven Florian Silbereisen synger sangen ‘Something Stupid’ sammen med Anna Ermakova (…) Anna synger virkelig godt. (…) Kun vores Flori, han sidder ret fortabt ved siden af hende i sofaen eller på en slags bænk og prøver altid at synge med, men kan slet ikke få det til at lykkes.”

Mike Krüger blasfemerer: “Flori: ‘Du skal virkelig øve dig nu!”

Og det går endnu videre: “Det betyder, at hun synger smukt, og Flori kommer altid med den slags kommentarer, fordi han på en eller anden måde ikke kan ramme den rigtige tone,” siger Krüger i podcasten. Og så har han et tip til Florian: “Så Flori: ‘Du er virkelig nødt til at øve dig nu! (…) Øv dig på din anden stemme, et tip her fra Wörthersee…” Hold da op! Det gjorde udslaget. Thomas Gottschalk holder lidt igen her og nøjes med at konstatere, at sangen oprindeligt blev skrevet af Frank Sinatra og hans datter Nancy i 1967. Vi er sikre på, at disse to showlegender har stor respekt for Silbereisen og hans replikker, men begge mænd kunne helt sikkert lære en ting eller to af den 42-årige, når det kommer til at synge …

Kilde: Schlager.de

Maite Kelly fortæller om Kelly Family: “Min irske gryderet dampede under scenen”

Maite Kelly
Foto: SWR/Gregor Meyle

Maite Kelly har været en succesfuld soloartist i schlagerverdenen i årevis. Hun udgav sit nye album “Nur Liebe” i marts 2024, en på trods af sin succes som popsanger glemmer hun aldrig sine rødder.

Maite Kelly husker sin tid hos Kelly Family

Som vi alle ved, fik hun sit musikalske gennembrud sammen med sin familie, Kelly Family. I 2007 udgav Maite Kelly sit første soloalbum “The Unofficial Album”. Og selv om hun nu kun optræder alene på koncertscenen, har hun gode minder om sin tid med Kelly Family.

Maite Kelly: “Vi havde ikke brug for en tågemaskine”

Frem for alt fordi hun altid havde en helt særlig opgave under forestillingerne med Kelly Family. “Jeg var ansvarlig for madlavningen. Min irske gryderet dampede under scenen. Vi havde ikke brug for en røgmaskine,” sagde hun for nylig til SWR. En hemmelighed, som burde more hendes fans. Især fordi Maite Kelly stadig elsker at lave mad, som hun afslørede over for avisen Kölner Stadt-Anzeiger for nogen tid siden. Måske er der stadig en frisk irsk gryderet under hendes egen scene i dag, som hun spiser med holdet i slutningen af sine koncerter.

Kilde: Schlager.de

Michelle kort efter forlovelsen: Relationscoach for hendes Eric Philippi?

Foto: © Christian Barz

Overlykkelige annoncerede Michelle og Eric Philippi deres forlovelse på “Schlagerbooom Open Air” i Kitzbühel. For schlagerstjernerne er én ting sikker: De har fundet den sande kærlighed og vil tilbringe resten af deres liv sammen. “Jeg vil tilbringe resten af mit liv med denne kvinde. Derfor stillede jeg hende spørgsmålet over alle spørgsmål for omkring to måneder siden,” afslørede Eric Philippi endelig over for sin ven Florian Silbereisen ved “Schlagerbooom”. Og Michelle kunne heller ikke længere holde sin kærlighedshemmelighed for sig selv. “Ja! Selvfølgelig sagde jeg JA!” sagde hun glad på scenen.

Michelle og Eric Philippi: Først forlovelse, så parforholdscoach?

Parret ønsker dog at gå langsomt frem, når de planlægger deres bryllup. I modsætning til deres forlovelsesmeddelelse vil brylluppet snart finde sted i en lille kreds. Parret ønskede dog ikke at afsløre præcis, hvornår dette ville være tilfældet ved “Schlagerbooom”. Ikke desto mindre ser det ud til, at Michelle allerede tænker et skridt frem. Michelle følger en relationscoach for mænd på Instagram. Ved hendes forlovede Eric Philippi noget om det?

Michelle og Eric Philippi: I gode og dårlige tider

Coachen siger, at han støtter “autentisk og sund maskulinitet” og hjælper par med at få et tilfredsstillende forhold. Tilsyneladende et godt råd til Michelle, da hun efter to mislykkede ægteskaber ved, at selv om man siger “ja”, handler det om at holde sammen i “gode og dårlige tider”. Hvis hun og Eric Philippi får en krise i fremtiden, er Michelle forberedt og har allerede de rette kontakter til at kunne handle hurtigt og effektivt.

Kilde: Schlager.de

Sarah Engels: Magisk øjeblik – hvordan hun overraskede et brudepar

Sarah Engels
Foto: ZDF - Sascha Baumann

Ens eget bryllup er nok den smukkeste dag i ens liv. Og når ens yndlingsstjerne dukker op for at synge en privat serenade, er det et magisk øjeblik. Sangerinden Sarah Engels kan bogstaveligt talt synge en sang om det…

“Für immer” – Sarah Engels gav sandsynligvis sin mand Julian en særlig gave med denne sang. Hun synger “Für immer du und ich. Ich will alles tun für dich. Ich bin bereit, alles aufzugeben. Um diese Reise mit dir zu geh’n (“For evigt dig og mig. Jeg vil gøre alt for dig. Jeg er klar til at opgive alt. At tage på denne rejse sammen med dig)” og rammer hjertet hos mange schlagerfans og -elskere. Denne sang har potentiale til at blive en bryllupsklassiker, for det bliver ikke mere romantisk end dette…

Sarah Engels rejste derhen i egen høje person

Det troede Julia og Almir, et ungt par, som for nylig sagde “ja” i Lenné-Schlösschen i Rheinland-Pfalz. Men der var en særlig overraskelse til dem, for Sarah Engels var rejst dertil i egen høje person for at synge sin særlige sang for parret og deres gæster.

Sarah Engels: Hvordan den private serenade blev til

Julia og Almirs bryllupsceremoni fandt sted på en eng foran eventstedet. Og mens de sagde “ja”, sang Sarah Engels “Für immer” – fremført af stjernen selv. Hvordan kunne det ske? Schlager.de spurgte Julia via Instagram. For et par uger siden udloddede Sarah Engels denne private optræden i et spil. Man skulle tagge 2-3 venner under opslaget, og så blev der trukket lod efter 3/4 uge. Så Julia og hendes mand var simpelthen heldige. Ikke kun forelskede…

Kilde: Schlager.de

Andrea Berg – Ækelt angreb: “tv total”-komiker: “Balloner med skrald og lort”

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Bandeord mod Andrea Berg: “tv total”-komikeren Sebastian Pufpaff sammenligner Andrea Bergs “Schlagerbooom”-optræden med nordkoreanske balloner! Under “Schlagerbooom”-arrangementet i Kitzbühel (Østrig) i begyndelsen af juni svævede Andrea Berg nemlig ind på arenaen på en gynge båret af lysende balloner. Publikum på stedet var begejstrede og klappede højlydt af hende.

Andrea Berg – komikerens ulækre angreb

Pufpaff var helt anderledes: “Så var der ‘Schlagerbooom’ i Kitzbühel, og der skete noget mærkeligt,” sagde Pufpaff uden at nævne nogen navne. Og så den (tv-)totale afsporing: “Du husker nok, at Nordkorea for nylig sendte store balloner med affald og lort over grænsen til Sydkorea. Jeg har på fornemmelsen, at en af ballonerne ser ud til at være fløjet langt væk fra målet.”

Ulækkert angreb har en eksplosiv baggrund

Umiddelbart efter lader Sudel-komikeren billederne tale. Man kan se Andrea Berg svæve ind på en gynge, der hænger i balloner under “Schlagerbooom”. Den højeksplosive politiske baggrund for Pufpaffs modbydelige angreb på Andrea Berg: Der har været krigstilstand mellem Nord- og Sydkorea i 70 år. Senest har Nordkoreas diktator ladet balloner fyldt med affald og afføring flyve mod Sydkorea.

Kilde: Schlager.de

Sørgelige ord – så meget savner Ross Antony sin far

Foto: MDR/Michael Clemens

Ross Antony betragtes af sine fans som munter, godmodig og altid klar til et grin, men bag sit solbeskinnede væsen er schlagerstjernen ved at komme overens med et alvorligt tab.

Ross Antony er et multitalent, som ikke kun optræder regelmæssigt på scenen som schlagerstjerne, men også har udgivet sin egen bagebog og for nylig er begyndt at udleje feriehytter i Cornwall. Alt dette kombinerer hans forskellige passioner, men han har en helt særlig forbindelse til sine feriehuse i England.

Ross Antony: “Jeg savner min far meget”

Ross Antony tilbragte mange år sammen med sine forældre der, og selv om Cornwall nu er hans og hans mand Paul Reeves’ yndlingssted, er der især én person, han forbinder med dette magiske sted: sin far. Han kan ikke længere dele de vidunderlige oplevelser i Cornwall med ham, da Ross Antonys far døde i 2017 i en alder af 77 år. “Jeg savner min far rigtig meget. Det er rart at vide, at vi altid var sammen her i Cornwall og havde det godt,” siger Ross Antony i et interview med “Das Neue Blatt”.

Ross Antony: Her finder han åndelig trøst

I Cornwall føler sangeren sig tæt på sin far, han ville kunne mærke ham der. “Det ville være rart, hvis han stadig kunne opleve det hele. Men jeg er sikker på, at han holder øje med os et eller andet sted fra,” siger Ross Antony. Hvor er det dejligt, at han i det mindste kan finde trøst i sit elskede Cornwall.

Kilde: Schlager.de

EM i fodbold 2024: Disse schlagerstjerner er i EM-feber

Olé, Olé, Oléeee – Europamesterskabet i fodbold starter endelig i Tyskland! Det går løs i dag d. 14. juni 2024, og ikke kun “Schland” (Humoristisk forkortelse af Deutschland .red), men også schlagerstjernerne er i EM-feber. Schlagerstjernerne har også fået EM-feber. Kunstnerne fejrer fodboldhøjdepunktet på deres egen måde og har naturligvis deres egne hold at holde med i turneringen.

Andreas Gabalier giver den gas til EM Public Viewing

Som for eksempel Andreas Gabalier, der giver sin strandkoncert i Lignano den 14. juni. Han er selvfølgelig også i EM-feber. I tråd med dette har han planlagt en fodbold-efterfest for sine fans på Spiaggia Bell’Italia. Efter koncerten vil Andreas Gabaliers publikum kunne se åbningen af EM i fodbold med kampen mellem Tyskland og Skotland ved en offentlig visning. En kamp, som DJ Ötzi helt sikkert ikke vil gå glip af.

For DJ Ötzi er europamesterskabet i fodbold en “superfed” begivenhed. Han indrømmer også, at han er en stor fodboldfan. For da hans fans spurgte ham på Instagram, om han så EM, svarede han: “Ja, helt sikkert!” Europamesterskabet er endda en “superfed” begivenhed for ham. Den eneste hage: Selvom EM i fodbold finder sted i Tyskland i år, hepper DJ Ötzi primært på det østrigske hold. Giovanni Zarrella har det på samme måde, hans hjerte banker også for to fodboldnationer: Italien og Tyskland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giovanni Zarrella (@giovannizarrella)

Giovanni Zarrella er ved at blive fan af dette EM-fodboldhold

Schlagerstjernen er særligt engageret i starten af Europamesterskaberne. Kort før åbningen byder Giovanni Zarrella det italienske landshold velkommen til München. Det er en drøm, der går i opfyldelse for Italien-fanen: I en Instagram-video overrækker Giovanni Zarrella den italienske målmand Gianluigi Buffon en velkomstgave, og Buffon signerer sin italienske fodboldtrøje. Et “momento Fantastico” for Giovanni Zarrella. Ikke desto mindre afslørede sangeren for et par dage siden i et interview med “t-online”, at han er sikker: Tyskland bliver europamestre i fodbold!

Bitter – han går glip af åbningen af Europamesterskaberne

Anna-Maria Zimmermanns tre sønner håber helt sikkert på samme succes. Schlagersangerinden følger fodboldturneringen i sit eget land sammen med dem. Kun én schlagerstjerne afslører, at han desværre ikke kan se åbningskampen ved EM i München den 14. juni: Stefan Mross. “Jeg skal øve,” forklarer sangeren i ARD-programmet “Leben.Live!”. Næste søndag, den 16. juni 2024, starter hans succesfulde format “Immer wieder sonntags” igen. Måske kan han nå at indhente den tabte åbning til den tid og ligesom sine kolleger blive smittet af EM-feberen i Tyskland til de kommende kampe.

Kilde: Schlager.de

Anne-Maria Zimmermann kom til skade under optagelser

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

For et par dage siden udgav Anna-Maria Zimmermann sin nye sang “Liebe verboten”. Schlagersangerinden filmede den tilhørende musikvideo i forvejen på ferieøen Mallorca, hvor hun blev ledsaget af ARD’s tabloidmagasin “Brisant”. Men så skete det: Under optagelserne faldt sangerinden midt i en scene og kom til skade.

Fald med blodige konsekvenser

Optagelserne vil helt sikkert vække feriefølelser hos alle: Anna-Maria Zimmermann danser på stranden i S’Arenal til sin seneste musikvideo. Men det stoppede ikke der: Sammen med sit hold og kameraholdet fra “Brisant” kørte den 35-årige til en bugt i et terrængående køretøj.

Til klippet skulle hun og hendes dansere løbe ned ad en grusbelagt skråning. Men hun havde nok ikke valgt de rigtige sko til optagelsen: Anna-Marie Zimmermann gled og faldt! Denne hændelse var ikke uden konsekvenser. Den 35-årige skrabede sit venstre ben. Teamet tog sig straks af de blodige sår, og videooptagelsen kunne til sidst fortsætte. Sangerinden offentliggjorde senere “Brisant”-klippet på sin Instagram-konto.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anna-Maria Zimmermann (@amz_welt)

Kilde: Schlagerplanet.de

Helene Fischers svigerfar afslører hemmelige detaljer om hendes privatliv

Foto: ZDF / Sandra Ludewig.

Hendes fans glæder sig allerede: Helene Fischers store »360° Stadium Tour« starter i juni 2026. Indtil de anstrengende prøver til turnéen begynder, nyder schlagerdronningen tilsyneladende noget velfortjent fritid med sin familie, som faren til hendes mand Thomas Seitel nu har afsløret.

Helene Fischer ser ud til at have et godt forhold til sin svigerfar. I et interview med »die aktuelle« fortæller Günter Seitel, at Helene og hans søn jævnligt besøger ham. “Thomas og Helene er her ofte, ja. Det er vi altid meget glade for.” Men det er ikke alt!

Hendes perfekte tilflugtssted

Det er ikke længe siden, parret sidst var på besøg, og det næste er allerede planlagt, fortæller Günter Seitel. Han understreger også: »Heldigvis har de deres egen selvstændige lejlighed her på mit loft.« Det ser ud til, at Helene har fundet sit perfekte tilflugtssted væk fra showbusiness.

Helene Fischer er kendt for at holde sit privatliv helt ude af offentlighedens søgelys. Så det er så meget desto bedre at kunne få et par private detaljer fra hendes liv.

Kilde: Schlagerplanet.de