tirsdag, juni 28, 2022
Forside Blog

Roland Kaisers “Kaisermania“ live i TV

0
Foto: MDR/Marcel Brell

I to år har fans måtte undvære den legendariske “Kaisermania” – men fra den 29. juli 2022 sker der igen noget ved bredden af ​​Elben i Dresden! Det bliver den største “Kaisermania” nogensinde! Roland Kaiser optræder i alt seks gange.

“Kaisermania” er totalt udsolgt og tilløbet til billetterne til de seks dage af “Kaisermania” var stort. Ikke mindst fordi mange fans har haft deres billetter derhjemme siden 2020. Alle datoer er nu helt udsolgt! Alligevel har alle andre loyale fans og andre følgere en chance for at opleve begivenheden.

MDR sender koncerten live den 30. juli. Men det er ikke alt! MDR starter “Countdown Kaisermania – live aus Dresden” klokken 13.15, inden koncerten fortsætter klokken 20.15. Det vides dog endnu ikke, hvad fans præcist kan forvente af det syv timer lange show.

Efter Roland Kaisers to en halv times liveoptræden sender MDR “Kaisermania Aftershowparty” – også live fra Dresden! Fra klokken 23.00 til langt ud på natten følger optagelsen af ​​koncerten fra arenaen på Berlins Ostbahnhof, derefter programmet “Legenden – die Roland Kaiser Story” og “Alle Liebe Kaiser!  Roland Kaiser i den eksklusive ‘Alles oder Dich’-Konzert’-koncert”.

Der er ingen tvivl om, at dette bliver en festdag for fansene og for Roland Kaiser.

Kilde: Schlager.de

Roland Kaiser fortryder sin arrogante opførsel

0
Foto: MDR/Tom Schulze

I løbet af sin mere end 40-årige karriere har Roland Kaiser helt sikkert set en del kunstnere, som manglede ydmyghed og respekt over for kolleger og fans. Selvreflekterende som Roland er nu, indrømmer han, at han selv engang var en af ​​de kunstnere.

Især i sin storhedstid i begyndelsen af ​​80’erne synes Roland at have været en yderst ubehagelig person. En arrogant musiker, der så ned på dem omkring ham. “Jeg troede, jeg havde spist visdom med skeer. Når du er yngre, er du mere afsides,” er Roland der kommer fra Berlin citeret for at sige af “Revue Today”. “Du tror på, at du er verdens navle, og at succes kun er op til dig.” Kritik blev derfor ikke modtaget dengang.

Efter brylluppet med sin kone Silvia opførte Roland sig anderledes. “Hendes kærlighed og hendes ligefremhed gav mig tryghed. Jeg fandt mod og tillid ved hendes side,” fortsætter Roland. Sandsynligvis også modet til at ændre hans holdning. Ved årtusindskiftet blev han diagnosticeret med KOL, hvilket fik Roland til at ændre sin holdning. Den alvorlige lungesygdom tvang ham endda til at få en lungetransplantation i 2010. Uden hjælpen fra dem omkring ham, som han plejede at behandle med arrogance, ville han bestemt ikke stå på scenen i dag. Roland har tilsyneladende internaliseret det – og derfor er Maite Kelly ikke blevet en helt for ingenting .

Kilde: Stadlpost.at

Ja, man skal huske at dem man møder på sin vej op, møder man også på sin vej ned … red.

Kim Fisher med modig bekendelse!

0
Foto: rbb/Thomas Ernst

Uforståelig! Kim Fisher led af alvorlige panikanfald i årevis. Frygt for frygten, svedeture, panikanfald – i starten af ​​sin karriere oplevede Kim Fisher (53) ægte martyrdød. Talkshowværten (“Riverboat”) tager nu alt sit mod, for første gang til at tale om de dårlige tider: “Jeg lavede mindre og mindre: Jeg tog ikke metroen længere, jeg besøgte ikke varehuse længere, jeg kunne ikke flyve. Jeg ville have foretrukket at blive hjemme hele dagen af ​​frygt for frygt.”

Hendes frelse: Eksponeringsterapi for at møde hendes frygt! »Det gjorde jeg med venner og mine forældre. Jeg øvede mig i at køre med metroen og gik i stormagasiner. Jeg skulle ofte hurtigt ud, men jeg gjorde det bare igen og igen. Jeg synes, jeg var ret stærk der. Det tog år, men jeg klarede det,« opsummerer Kim her 25 år senere. Er hun stadig bange i dag? “I mellemtiden er jeg blevet meget mere afbalanceret!”

Kilde: Schlager.de

Beatrice Egli i modvind

0
Foto: SWR/Christoph Köstlin

Beatrice Egli tvisten eskalerer og fanklubben tager drastiske konsekvenser. Med en række koncertaflysninger i Schweiz har Beatrice Egli vakt harme hos fansene. Hendes fanklub ønsker ikke at acceptere dette længere og beslutter sig for at tage et radikalt skridt.

Beatrice Egli er uden sammenligning en af ​​de mest populære schlagersangerinder i Tyskland. Og også i hendes hjemland, Schweiz, kunne den muntre natur vinde fansens hjerter.

Men for nylig havde Beatrice gentagne gange aflyst sine optrædener i Schweiz med relativt kort varsel. Til stor irritation for hendes fanskare. Fordi Beatrice Egli aflyste endnu en koncert. Den 9. juli skulle hun optræde som hovedakt i “Open Air Wildhaus” i Schweiz. Men det kommer der ikke noget ud af nu.

Årsagen: Beatrice optræder i et live schlagershow med Florian Silbereisen (40) den dag. Arrangørerne af “Open Air Wildhaus” var fuldstændig overraskede over Eglis aflysning og var skuffede. Frem for alt er de schweiziske fans sure på hende, og resultatet er at fanklubben lukker.

Kilde: Schlagerplanet.de

 

Helene Fischer – Hemmelig optræden i sin pause

0

Om cirka to måneder vil Helene Fischer endelig holde sin første officielle optræden i Tyskland efter sin pause. Megakoncerten i München står højt på kalenderen for rigtig mange fans. Men nu er hun uventet dukket op før tid – til en privat firmafest i Baden-Württemberg…

Mens de loyale følgere spændt venter på koncerten i München den 20. august 2022, kunne nogle fans allerede i lørdags nyde Helene Fischer. For at markere Würth-gruppens 75-års jubilæum gav superstjernen en privat koncert i Gaisbach (Künzelsau). Hun skulle oprindeligt have optrådt der tilbage i 2020, men så kom Corona som bekendt.

Sådan var Helene Fischers hemmelige optræden

Som afsløret af en række Instagram-billeder, kom Helene Fischer med hele bandet og var klædt løst, med bølget hår, i en hvid blazer og blå jeans. Hun så sød ud igen! Med sine største hits og nogle covernumre som “Sexy” af Westernhagen varmede hun publikum op. Hendes sætliste siges at have været nøjagtig den samme, som da hun kom tilbage til Grindelwald i Schweiz.

Arrangøren sparede ikke på noget

De ansvarlige havde gjort meget for Helenes optræden, som ifølge “BILD” fra Würth-koncernen skulle have kostet omkring 700.000 euro (ca. 5,2 millioner danske kroner). En enorm scene, effekter som flammekastere og avanceret lysteknologi tilbød superstjernen den perfekte platform. Der var åbenbart nogle nysgerrige tilskuere, som en video på Instagram viser.

Hendes fans skal dog stadig have lidt tålmodighed, indtil Helene officielt er tilbage på scenen. Megashowet er planlagt til den 20. august i München.

Kilde: Schlager.de

Rolan Kaiser kunne lige pludselig ikke trække vejret …

0
Fotod: rbb/MDR

Salen kogte i koncert feber, fansene fejrede deres kejser. De kendte hvert ord i hans tekster, jublede, strakte armene mod himlen. Men nogle af de tusindvis af mennesker lagde hurtigt mærke til, at deres store idol kæmpede på scenen i Westfalenhalle i Dortmund, at et drama langsomt fandt sted i det skarpe søgelys. Roland Kaiser (57 på det tidspunkt) virkede svagere og svagere, lydene blev mere stille og så skete det: Roland kunne ikke trække vejret mere, han stoppede efter 60 minutter på grund af udmattelse.

“Jeg har ikke flere kræfter, jeg forlader scenen nu,” sagde han, da han sagde farvel. Det var den 23. januar 2010. Den store kunstner sagde stop. Det var den sidste koncert i hans gamle liv, den sidste koncert før hans lungetransplantation… Forestillingen i Dortmund havde en lang historie.

“I juli 2000 vågnede jeg en morgen og følte et ubehageligt tryk på mit bryst. Jeg ville tage en dyb indånding – men det ene befriende åndedrag virkede ikke.” Roland fortsatte: “I en dag kæmpede jeg med trykkende åndenød.” Hans kone Silvia kørte sin mand til klinikken. Diagnose: KOL, en uhelbredelig lungesygdom forbundet med en alvorlig hoste og dramatisk åndenød.

Roland sagde selv et år senere: “Du kan ikke slippe af med din dårlige luft, og du kan ikke trække vejret længere. Det er en sygdom, der fører til døden.” Og han afslørede om sin hverdag: ”Jeg kunne næsten ikke komme fra huset til bilen, selv korte afstande var en udfordring.” Roland Kaiser har også beskæftiget sig med sin prøvelse i en bog : “Åndedræt” er den passende titel.

Roland ønskede i første omgang at holde sin diagnose hemmelig for enhver pris. “Jeg var en stor idiot. Jeg har altid ønsket at være den stærke mand, ikke tillade mig selv nogen svagheder. En schlagerstjerne med ry som en kvindebedårer, der er uhelbredeligt syg, det er ikke muligt, tænkte jeg.«

Så lidelsen blev langsomt en stadig større byrde. Jo mere stædigt han forblev tavs, jo højere blev spekulationerne . Fordi KOL ændrer også mennesker udadtil. “Mit ansigt og hænder var blålige, mine øjne var røde. Jeg bar tonede briller af skam.” Ondsindede rygter cirkulerede pludselig om Roland Kaiser. Han var blevet alkoholiker og tog stoffer. Intet forslag var for lurvet.

Roland Kaiser led og forblev tavs. Især hans familie, Silvia og deres børn Annalena (* 1999) og Jan (* 1996), blev hårdt ramt af snakken. “Du vil bare være helten og usårlig. Men på et tidspunkt lagde min kone presset på og sagde til mig: ‘Jeg orker ikke mere, jeg skal altid lyve for dig.’ “

Så stjernen gik offentligt ud med sin sygdom. Så fik han den 26. februar 2010 en lungetransplantation. To sætninger fra hans datter Annalena ved hans sygeleje glemmer han aldrig: ”Far, du ser så smuk ud. Du har så smukke øjne.” Roland måtte kæmpe for roen. “For første gang så min datter mig ikke som en alien med blålig hud, lilla læber og røde øjne, men som en normal mand”.

I dag synger den nu 70-årige stjerne igen i fulde sale, hvor op mod 50.000 fans hepper på ham. “Jeg føler, jeg er blevet genfødt. Jeg kan endelig trække vejret ordentligt igen og synge af fuld kraft. Mine lunger er lige så stærke som en atlets. Et vidunder! Den gode Herre gav mig et andet liv”. Der er kun én ting, Roland Kaiser fortryder af hjertet: I 30 år var han besat af den blå røg, to pakker om dagen. I dag, når han ser tilbage, siger han: “Jeg ville ikke begynde at ryge igen.”

Kilde. Schlager.de

TV-Tip d. 24. – 26. juni 2022

0
Foto: MDR

Die Stars der Goldenen Henne 2022

mdr | Fredag 24.06.2022 | 20:15 – 21:45

“Stars of the Goldene Henne” bliver startsignalet til den store offentlige afstemning om Goldene Henne 2022. De nominerede i kategorierne skuespil, musik, underholdning, sport og årets klatrere 2022 vil blive præsenteret. Aftenens værter er Sarah von Neuburg og Lars-Christian Karde, men ved selve showet d. 7 okt er det Florian Silbereisen der er vært. Sammen med prominente sponsorer for de respektive kategorier vil de præsentere årets nominerede og præsentere mange glamourøse optrædener og musikalske højdepunkter fra de seneste år. I år finder prisuddelingen sted den 7. oktober i Leipzig.

Foto: SWR/Schneider-Press/W.Breiteneicher

Immer wieder sonntags

Das Erste | Søndag 26.06.2022 | 10:03 – 12:00

Vært Stefan Mross har for 18. år inviteret gæster til “Sonntagvormittag mit Herz”. Med godt humør, gæster fra schlager, folkemusik og komedie og masser af overraskelser vil den populære vært og musiker og hans team gerne underholde publikum igen i denne sæson – som altid live fra “Immer wieder sonntags” arenaen i Rust. Gæster: Patrick Lindner, Dennis Wilms, Anni Perka, Heino & Hannelore, Die Zillertaler, Haderlumpen, Mountain Crew, Bülent Ceylan u.v.m.

Anita Hofmann blev chikaneret af en stalker

0
Foto: Anita & Alexandra Hofmann Web

Denne historie efterlader dig målløs! Anita Hofmann blev chikaneret af en stalker i årevis. Manden siges at have ønsket hende stor kærlighed endda døden. En domstol har nu dømt den tiltalte. Hvad siger hun om dette mareridt?

Det siges at det er en 42-årig der skulle have chikaneret Anita Hofmann siden 2019. Som “BILD” fortæller, skrev den uddannede murer trusselsbreve til Anita og hendes nye ven Christian. Manden fra Mecklenburg-Vorpommern siges selv at have ønsket sin forlovede død.

Stalker viser anger – retten nedsætter straffen

En domstol i Baden-Württemberg havde i første instans i 2021 idømt den tiltalte 21 måneders fængsel – uden betinget fængsel. Men pludselig kom der en ændring: Ifølge “BILD” undskyldte den sigtede over for Anita Hofmann og hendes Christian på mail. En anger, der tilsyneladende overbeviste retten: Straffen er nu betinget. Desuden skal tiltalte gøre samfundstjeneste.

Anita Hofmann: Hvad siger hun om stalking mareridtet?

Og hvad siger Anita Hofmann om denne frygtelige historie? Hun ønskede ikke at udtale sig til Schlager.de. Forståelig! Anita Hofmann koncentrerer sig i øjeblikket om sit kommende bryllup og vil bestemt ikke tænke på stalkeren et sekund.

Kilde: Schlager.de

Semino Rossis pause er forbi – han er endelig tilbage til sit gamle jeg

0
Foto: SWR/promo/Manfred Esser

Semino Rossi er tilbage! Efter to måneders pause har argentineren endelig fået sit comeback! Pausen gjorde ham åbenbart godt og han er endelig tilbage til sit gamle jeg!

Ved friluftsarrangementet “Wenn die Musi spielt” varmede Semino Rossi publikum op i Bad Kleinkirchheim, Østrig, med kendte sange som “Heute hab ich Zeit für dich” og “Was bitte was”. Ingen tegn på træthed! “Jeg er glad for at være her, i disse fantastiske omgivelser og med dette publikum ,” indrømmede han i et interview med moderator Arnulf Prasch.

Pausen gjorde selvfølgelig Semino godt. Lidt fyldigere, men meget mere afslappet – sådan ser schlagerstjernen ud, der lige nu er ved at forberede sin turné med start til august. Fansene kan se frem til en veludhvilet Semino Rossi. Han er endelig blevet gammel igen! Hvorfor Semino Rossi var nødt til at holde pause? Måske ville Semino Rossi bare tage på ferie.

Semino Rossi: Eventyret om livet i en autocamper

På sin koncertturné kommer den 60-årige helt sikkert til at tilbringe mange timer i sin autocamper igen. Efter den midlertidige adskillelse fra sin kone Gabi blev det endda fortalt, at Semino boede i sin autocamper. I et eksklusivt interview med Schlager.de forviste Semino disse fortællinger til eventyrets land . “Jeg har ikke boet i en autocamper hele tiden. Jeg har altid brugt den til at komme fra A til B eller til at optræde.” Efter forsoningen med Gabi er Semino nu flyttet tilbage til deres fælles hus i Innsbruck.

Kilde: Stadlpost.at

Florian Silbereisen er vært ved “die Goldene Henne”

0
Foto: Clemens Porikys für Hubert Burda Media

Den 7. oktober 2022 uddeles “Die Goldene Henne” igen i Leipzig. Florian Silbereisen har allerede vundet tre priser der, men der bliver ikke en fjerde pris til ham i år! Det er der en helt specifik årsag til – han overtager værtskabet!

Det kommer som en overraskelse. Som ARD officielt meddelte, vil Florian Silbereisen lede os gennem showet i år og vil derfor stå på scenen som vært. Han erstatter Kai Pflaume. Efter Feste-showene, “Traumschiff” og chefstillingen ved ” DSDS “, er han nu også vært for en meget stor galla. Da man kun kan ønske tillykke! Der vil være gensyn med nogle Schlager-kolleger på stedet…

Andreas Gabalier vs Santiano

Roland Kaiser kunne krone sit jubilæumsår med en gylden høne. Topstjernen er nomineret i kategorien “Underholdning”. I afsnittet “Musik” er der en duel mellem Santiano og Andreas Gabalier. Volks-rock’n’rolleren og det nordtyske band må også gøre sig gældende over for Peter Maffay og Michael Patrick Kelly samt sangeren Leony. Det her bliver spændende! Fra i dag kan du allerede stemme online på din favorit af de udvalgte.

Kilde: Schlager.de

Til afstemning. Die Golden Henne 2022(bemærk at man skal vælge en fra hver kategori, før der skiftes til næste)

Helene Fischer Koncert 2022 – Aftershow-fest i München er aflyst

0
Foto: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

Den 20. august giver Helene Fischer (37) sin eneste Tyskland-koncert i 2022 – hendes hidtil største open air. Men der er meget kritik på forhånd! Fordi billetpriserne til koncerten simpelthen er for høje for mange fans.

De billigste billetter som er ståpladser er tilgængelige på Eventim for 69,99 euro. ( 520.-kr. ) – Du skal betale hele 169,99 euro (1260.- kr.) for en siddeplads og endda 200 euro  (1490.- kr.) for en plads på scenen. En “Premium VIP-pakke”, som inkluderer en reserveret VIP-plads samt en buffet og en “Surprise-farvel-pakke”, koster imponerende 599,99 EUR. (4460.- kr.)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

After show festen aflyst

Men ikke kun entré priserne førte til diskussioner. En billet til after-show-festen i München skulle koste lige under 90 euro (670.- kr.), uden megastjernen og ud over billetten til koncerten. I udstillingshal C6 skulle folk efter koncertens afslutning, fortsætte med at danse og feste til de tidlige morgentimer. Entré fra kl. 22, start på after show-festen kl. 23.

Helene vil dog ikke være til stede ved after-show-festen,” lød det i meddelelsen. Hvem ved, hvis schlager-dronningen var der personligt, ville fansene helt sikkert have gravet dybere ned i deres lommer. Men til en fest uden Helene var billetprisen nok bare for meget af det gode, og så blev festen nu aflyst.

Kilde: Schlagerplanet.de

Anna-Maria Zimmermanns ægteskab var ved at slutte!

0
Anna-Maria Zimmermann - Foto: MDR/Michael Schöne

Anna-Maria Zimmermann og hendes mand Christian Tegeler har været gift i syv år. Parret har to børn og formår perfekt at kombinere deres stressede job og hverdag familieliv. Men tiden i lockdown blev en prøvelse for det ellers meget lykkelige par.

Pandemitid blev en stresstest

Anna-Maria Zimmermann er en rigtig powerkvinde. Med god tidsstyring formår hun at forene familie, mand og sit job. Hendes mand Christian er restauratør og har derfor fuld tidsplan. Men så, i 2020, begyndte den uventede pandemi periode for os alle. Pludselig kom lockdownen, og Anna-Maria Zimmermann kunne ikke længere stå på scenen.

Hendes mand måtte også stoppe med at arbejde natten over, fordi alle restauranter var lukkede. I denne fase havde parret nok den største krise i deres forhold, som Anna-Maria nu åbenlyst indrømmer.

“Vi kommer så godt ud af det, fordi vi ikke engang ses”

I podcasten “Aber bitte mit Schlager” blev Anna-Maria Zimmermann spurgt, hvordan hun havde oplevet de sidste par år som par. Hendes svar er klart: “Jamen, jeg tror, ​​det var den hårdeste test, vi har haft i hele vores liv. Det var Corona-perioden, fordi vi begge ikke vidste, at vi hang på hinanden 24/7.” ægtefæller hører ikke til de par, der skal ses så ofte som muligt: ​​”Vi kommer så godt ud af det, fordi vi slet ikke ser hinanden. Det lyder totalt dumt, men sådan er vi.”

Fra starten var parret vant til ikke at se hinanden regelmæssigt. Anna-Maria Zimmermann flyver jævnligt til Mallorca og har også optrædener i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Parret undgik hinanden

Mor til to siger i podcasten: “Det er lidt ligesom at bo side om side. Vi ved, hvornår vi skal have ferie igen, og hvornår vi skal være sammen som familie igen. Men vi lever faktisk forbi hinanden. Det er Okay! Og så kom denne Corona-periode. Vi gik begge i panik på én gang, vi havde begge utrolige bekymringer.”

Anna-Maria Zimmermann fortæller, at de to til sidst undgik hinanden: “Det var en katastrofe, det var virkelig slemt. Jeg skal ærligt sige dig, vi lagde børnene i seng om aftenen, og det var sådan her: Jeg går ovenpå for at se tv.”

Nu er eks-DSDS-stjernen Anna-Maria og hendes Christian glade for at kunne arbejde igen og være tilbage i den normale hverdag.

Kilde: Schlager.de

 

Live anmeldelser

Feste der Besten d. 11. Januar 2020 i Velodrom, Berlin.

0
Dette års første store koncert med Florian Silbereisen var i Velodrom lørdag aften d. 11. Januar for fuld musik, med lidt over 10.000 tilskuer....