“Immer wieder sonntags” 2022 – disse stjerner er en del af åbningsshowet

Den 12. juni præsenterer Stefan Mross den første udsendelse i 2022 af “Immer wieder sonntags”. Det starter klokken 10:00 på ARD. Denne gang sendes det naturligvis igen live fra Europaparken i Rust, hvor mange store stjerner har meldt sig til åbningsshowet. Her kan du finde ud af, hvilke gæster der vil være til stede ved “åbningen”.

Stefan Mross-fans har måtte vente længe på de nye udsendelser af “Immer wieder sonntags”. Mens Andrea Kiewel åbnede sin ZDF-Fernsehgarten for et par uger siden, starter liveshowene fra Europapark først den 12. juni. I alt 12 udsendelser er planlagt frem til den 4. september 2022.

Denne sæson krones af “Immer wieder sonntags” med det bedste af de smukkeste forestillinger. Stefan Mross ser synligt frem til starten og kan endda præsentere sit liveshow i en helt ny IWS-arena.

På trods af det moderniserede design og den nye scene, holder skaberne fast i det succesrige koncept “Immer wieder sonntags”. Der er heller ingen grund til at ændre noget. Med Stefan Mross som moderator får musikprogrammet søndag morgen flotte seertal. Det er også et af de få formater, hvor tyske schlager og folkemusik stadig har en fast plads.

Til starten den 12. juni kan Stefan Mross trække på det fulde. Med Hansi Hinterseer og Giovanni Zarrella er der to rigtige superstjerner. Følgende gæster vil være til stede ved den første udgave af “iws”:

Giovanni Zarella
Michelle
Hansi Hinterseer
Oliver Løg
Anna Carina Woitschack
landsbyrocker
Anita & Alexandra Hofmann
voXXclub
Tim Peters
Luna Klee
Simon Broch

ARD sender “Immer wieder sonntags” direkte fra klokken 10:00 fra Europaparken i Rust.

Kilde: Schlagerfieber,com

Det skal du læse