Ilka Wolf ønsker at vide: Einfach Liebe!

Der er så mange nye kunstnere i den tyske schlager. Det er som en trussel og man kan miste overblikket. Men ikke med denne unge dame: Ilka Wolf skiller sig ud og bringer frisk luft til scenen.

Som så ofte i musikbranchen, skal kunstnerne have to egenskaber til at skille sig ud imellem de mange ny kunstnere: En stor stemme og en godt udseende. Ilka Wolf har disse egenskaber – hun skiller sig tydeligt ud blandt de nye ansigter.

Intet under, for den unge dame fra Chemnitz har haft en solid vokal træning og studerede på “​​Joop van Ende Academy” i Hamburg. Efter endt uddannelse gik det op ad bakke, og Ilka Wolf var straks på de store scener.

Lige som ​​Helene Fischer begyndte Ilka Wolf sin karriere i musicals. Med “Grease” der tog hun sine første store skridt på den tyske scene, efterfulgt af et job på “La Strada” og “Blue Jeans”. Dette gjorde også Peter Maffay opmærksom og tilbød hende studiesammenarbejde. Næppe havde den unge sanger forladt studiet, før hun ønskede at starte en solokarriere. Nu havde hun ambitionen!

ilka-wolf

For hendes første sang, brugt hun to kendte sangskriver. Rudolf Mussig og Christoph Leis Bendorff, der også skrev for blandt andet Peter Maffay og Semino Rossi, og nu også for Ilka Wolf. Produktet af disse tre musikalske genier kan findes på det nye album “Einfach Liebe”. Albummet udkommer den 10. maj!

En forsmag på “Du sollst es sein.” Ilka Wolf har energi og en kraftig stemme, og du kan føle det.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse