Ikke set i lang tid: Hvad laver Helene Fischer

I modsætning til hendes partner Florian Silbereisen har der i den sidste tid været meget rolig om schlager ynglingen Helene Fischer. Siden sidste år har man ikke set meget til Helene i offentligheden – Men nu er ventetiden snart kommet til en ende.

Helene Fischer tillod sig en pause

Den 16 gange Echo vinder har taget fri de seneste måneder, det har hun fortjent. “For at være ærlig, nød jeg bare at have et normalt liv. Der har været mange skønne øjeblikke med min familie og mine venner, hvor jeg bare kunne trække vejret efter et så intens arbejdsår. Det har været rigtigt godt for mig”. fortæller Helene i et interview med “Bild”.

Allerede i oktober var der en lille comeback ved “Schlagerboom – Das internationale Schlagerfest”, men Helene var hurtig væk igen, dog var der lige hendes “Helene Fischer Show”.

Nu vender hun tilbage på scenen d. 25 marts, når hun er med ved hendes “Flori” “Schlagercountdown – Das Grosse Priemierenfest” på ARD. Fra September i år tager hun på live tourne. Fans kan vente sig et spændende år med Helene Fischer – og hvem ved, måske vil hun ved Schlagercountdown” give et nummer eller to fra hendes nye kommende album.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER