I dag newcomer, i morgen ganske stor?

I øjeblikket spire nye kunstnere i Schlager branchen som svampe fra jorden. Aldrig før har så mange ville have et stykke af Schlager kagen. Mange har talent, ser godt ud, men alligevel, men viste de det? Disse nye stjerner kunne alligevel blive meget stor.

Kilde: Telamo
Kilde: Telamo

Fra Helene Fischer dobbelt til ny Helene Fischer?

Anni Perka har længe talt som den populæreste Helene Fischer dobbelt i Tyskland. Med en afsluttet musical eksamen og talrige optrædener kan pigen fra Hamburg give kvalitet og erfaring. Nu vil hun virkelig bevise og starte selv. Også teamet på hendes side er mere end klar: Hendes producent har samarbejdet med kunstnere som Annett Louisan, Roger Cicero og Patrick Nuo og har Grammys og ECHO trofæer stående i sin stue. Selv Florian Silbereisen havde Anni Perka i sit show.

Kilde: sarah jane scott
Kilde: sarah jane scott

En amerikanerinde synger Schlager

Amerikanerne gør gerne alt stort – også schlager. Det gælder i hvert fald for den amerikanske Sarah Jane Scott. Den søde blondine kom for godt seks år siden til Tyskland pga. af kærlighed og lærte schlager at kende og kærlighed: “Dette gode glade musik passer til mig. Schlager kender vi ikke i USA, men jeg elsker det. Jeg finder det meget meget cool, at synge på tysk”. Hendes herlige natur, hendes brede accent og hendes stemme kommer godt ud, det har givet Wahl- Berlineren en kontrakt med Sony an land. Med sin unikke stemme og et succesfuld pladeselskab ved sin side, kan det for “Hallo Hallo” sangerinden ikke gå galt.

Kilde: Julia Lindholm Facebook
Kilde: Julia Lindholm Facebook

En svensk kvinde i ABBA feber

Apropos sød accent: Det har også den svenske Newcomer Julia Lindholm. Den 23 årige kommer fra Stockholm, er en stor ABBA fan og lige præcis den kærlighed til dem, gør det et unik salgsargument: ABBA hits på tysk med en ekstra portion Schlager. Samlet koncept og plan synes genial: Udover de iørefaldende Abba melodier, har hun også denne søde accent og et endnu mere sødt smil. Også hun har en kontrakt med et stort pladeselskab og kunne vise seerne hendes talent i Carmen Nebel show. Også her kan man ikke overse Schlager stjerne potentialet.

kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER