Hyttenparty 2018

Kilde: Klubbb3 Hüttenparty 2018 Facebook

Endnu et hyttenparty har fundet sted i Flachau i Østrig. En hytte hvor der bliver afholdt mange forskellige arrangementer. Nu var det så Klubbb3 Huttenparty hvor der var rigtig mange stjerner med. Det som gør dette sted, Hytten, så specielt, er at scenen ikke er ret stor, men stor nok til at stjernerne vil være med, men også at stjernerne er så tætte med publikummet, uden sikkerhed, det var nok ikke gået her i DK. (Showet kan ses i sin fulde længde nederst i artiklen her)

Kilde: NDR/MDR/Peter Krivograd

Klubbb3 bød velkommen med deres “Wir sind Schlager” uden for hytten. Herefter var det Florian der bød velkommen til Huttenparty inde på scenen. Herefter er det Beatrice Egli der giver nummeret “Herz An” hvor man ser hende stå på ski i starten, og så på scenen. Jurgen drews tog over med hans succes hit “regenbogen”.

Semino Rossi kommer kørende i en stor slæde alt imens nummeret “Muy bien” starter, så klippes der til inden for hvor Semino går ned blandt publikum og giver hånd til nogle enkelte. Der er en utrolig stemning.

Kilde: NDR/MDR/Peter Krivograd

Så er det Klubbb3 igen, med “Selfies, fertig los” og allerede her minder det mere som om en promo tur for Klubbb3, end det egentlig er for de andre kunstnere. Samt som et salgsshow for den del af Østrig, da bliver vist meget flotte billeder af en tykt sneklædt landskab. Jeg kan kun give dem ret i at området er fantastisk og er absolut en ferie værdi.

“GrubenTaler” er det første østrigske band der er i denne udsendelse. Weis der geier nicht. Stefanie Hertel og Markus “deine taschen brendt, et ret stille nummer (læs kedeligt), som kun foregår uden for hytten og passer ikke rigtigt ind i alt det andet.

Ben Zucker med et pisten hit som de kaldte det – nummeret er “Na und” og man må sige at Ben har fået stor succes. Jeg personligt kan godt lide dette nummer. Francine Jordi sørger for at der kommer gang i den igen med nummeret “Paradise”

Kilde: NDR/MDR/Peter Krivograd

Så er det Klubbb3 igen igen, nu i lederhosen. Francine præsentere Klubbb3 og fortæller om deres albums og placeringer. Klubbb3 starter og så falder VoxxClub i og synger med, med nummeret, men publikum er i topform, og hele hytten danser.

Maximilian Arlan er med nummeret “Julia” et frisk pust og han er også kommet godt igen med nogle super gode numre. Så er det sørme Klubbb3 igen “Einmal ist immer das erste mal”

En lille pause i musikken sker med en konkurrence hvor 2 piger fra publikum skal gætte hvilken kunstner/gruppe der passer til det omkvæd der bliver sunget i et langt medley. “Kender du schlager” kunne konkurrencen godt have heddet. De 2 piger klarer det næsten 100%, det er flot.

Kilde: NDR/MDR/Peter Krivograd

Herefter er det Søstrene Hoffman med deres “Das ist der moment” som bliver sunget uden for i en stor snedækket hængesofa.

Østrigsk band igen “Johanns Erben” popuri med musik der minder meget om Andreas Gabalier. Hoffmann søstrene var med at synge, og Klubbb3 blander sig også, sammen med resten af kunstner der er med i showet. Så blev det tid til et stille nummer og denne gang er det Francine Jordi

Kilde: NDR/MDR/Peter Krivograd

JA så blev det igen Klubbb3 og denne gang er det deres nummer “Du hast es doch schon fast geschafft”

Endnu en konkurrence skal der afholde, og den er imellem Beatrice Egli og Maximilian Arland hvor det gælder om at bygge flest små snemænd, og ja som vi andre vil have gjort, så gik der sneboldkamp i den til sidst. Beatrice vandt.

Die Zipfelbuben med nummeret “Nimm die Beine in die Hand” og igen var publikum med 100% og især da de gik ud mellem publikum. Så var det Dancefloor Destruction Crew som er verdens bedste i breakdance, med en schalgerdans, men til et ret underligt mix af musik som vist ikke helt var schlager.

Die junge zillertaler lavede lidt reklame for skiområdet der er ved Flachau. Die Junge Zillertaler har kultstatus i Østrig er på nu og “Hutten Stars” (de stjerner der er med) kom med på scene og sang med. Men så kommer Andy Borg med hans “Shara” et super godt nummer der går lige ned i fødderne. Hele hytten synger med og gynger, der er en utrolig stemning, som kun Andy kan skabe den. Han bliver akkompagneret af Klubbb3 midt inde i nummeret. Andy bliver udsat for lidt sjov, i form af rebusser lavet af smileyer. Hver rebus gemmer på en schlager title. Andy giver endnu et nummer.

Kilde: Beatrice Egli Facebook

Beatrice Egli kommer på scene og giver et mix af hendes store hits, med hendes stor humør og masser af energi. Hun overlader scene til Semino Rossi som giver nummeret “Wir sind im herzen jung” og publikum kan bare ikke stå stille.

Klubbb3 fortæller om et spørgsmål de har fået stillet mange gange. Har I virkelig fået en tatovering. Det har de og viser deres arme, hvor de derefter meget passende “Ein tattoo fuer die ewigkeit”

VoxxClub får det sidste af hytten til at gynge. Og de bliver ved med deres seneste store hit, “Donnavedda” og får hele publikum til at danse fra side til side i hele hytten. Så kan stemningen da næppe komme højere.

Så syntes Klubbb3 at de skal på igen, og denne gang er det deres store syng med nummer “Paris, Paris, Paris” og publikum synger så taget næsten letter og de bliver ved og ved. Ben Zucker bliver præsenteret igen, og giver det andet store hit han har lavet “Was für eine geile Zeit”. Og han giver endnu et party hit “Reiss die Hütte ab!” og hytten hopper i dalen.

Jürgen Drews komme også på endnu engang og synger om sin sin seng i kornmarken, og Klubbb3 synger med, Dance Destructions Crew er også med. Mickie Krause den store spasmager er nu på scenen og giver hans party nummer ” ein engel geküsst” samt “schatzi schenk mir ein foto”. Sidste kunstner er Kerstin ott med hendes “lebe laut”.

Så er det store fællessang med et miks som indeholder bl.a “Moskau”. Klubbb3 lukker og slukker med nummeret “Wie eine familie” og siger tak for denne gang.

Min personlige mening

Jeg må sige at jeg var godt underholdt i de næsten 3 timer som huttenpartiet varede. Ville godt have været der selv og oplevet denne super stemning som der har været, det er noget unikt og ses ikke herhjemme.

En fodnote til dette show, så var det meningen at Melissa Naschenweng skulle have været med, sammen med en anden østrigs gruppe, men de blev taget ud for at gøre plads til nogle andre. Her tænker jeg så, kunne Klubbb3 ikke have undværet at synge så mange numre, 7 talte jeg det til at Klubbb3 sang. Hvis de havde nøjes med 3-4 stk, så havde der også været plads til de sidste kunstnere, som i øvrigt stammer fra Østrig. Det vil have været nærliggende når hytten også ligger i Østrig. Det er ikke fordi at jeg har noget imod Klubbb3 for jeg kan mægtigt godt lide deres musik, men nogle gang kan noget bare blive lidt for meget.

Jeg stiller et stille spørgsmål:

Var Klubbb3 blevet lige så populært, hvis ikke det var fordi at Florian havde sine store shows, hvor han kunne promovere Klubbb3?

Det skal du læse