Hvorfor skjuler ZDF de egentlige årsager til at aflyse Helenes juleshow?

Det var en elsket tradition for millioner af fans, en seersucces for tv-selskabet: Helene Fischer Show, altid juledag i bedste sendetid med familien. For noglen dage siden blev det kendt, at det exceptionelle kunstnershow blev aflyst for tredje gang i træk. Men ZDF blokerer fuldstændig for spørgsmål om hvorfor.

Aflysningen af ​​Helene Fischer Show fra ZDF lyder tåget

Da man blev spurgt om årsagen, blev Schlager.de informeret den 5. september:

“Planlægningen og gennemførelsen af ​​’Helene Fischer Show’ som en af ​​de største og mest komplekse indendørs produktioner på tysk tv er også forbundet med for mange uoverskuelige og produktionsmæssige udfordringer denne vinter.” Årsagen: tåget! Og den dag i dag har ZDF på trods af gentagne henvendelser fra Schlager.de afvist at give de egentlige grunde.

Allerede i 2020 og 2021 måtte Helene Fischer-fans undvære deres darling. I begge år forhindrede corona-pandemien juleshowet.

Men i år var der, givet de lempelige coronaforanstaltninger, et reelt håb om et nyt Helene Fischer TV-show. Hos ZDF ser denne viden om helt andre krav ikke ud til at være nået frem –

Når alt kommer til alt, refererer tv-selskabet åbenbart til pandemiske scenarier, der formodentlig kan sammenlignes med de sidste to år for at begrunde aflysningen. For at kaste lys over mørket fulgte Schlager.de op og ville vide fra ZDF den 6. september:

Hvad er de for mange usikkerheder og produktionsudfordringer for denne vinter? Hvad kan publikum se frem til som afløser på pladsen den 25. december?

Helene Fischer Vis på ZDF: Har de allerede fundet en erstatning for fiaskoen?

Det tog tv-selskabet to dage at svare på spørgsmål og kom et svar som dette: “Vi kan ikke give yderligere detaljer.” ZDFs taktik: vage og meningsløse svar på specifikke spørgsmål.

Nu spørger Helene Fischer-fans, evt dem der ville ha købt billetter og Schlager.de sig selv:

Hvorfor skjuler ZDF de egentlige årsager?

I ugevis er de offentlige tv-selskaber blevet kritiseret af offentligheden på grund af de skandaler, der er kommet frem hos rbb, NDR og Bayerischer Rundfunk.Processer, der kun blev mulige gennem tavshed og mangel på gennemsigtighed.

Schlager.de ønskede også at tale med ZDF om dette. Reaktionen: ingen… Og hvad siger Helene Fischer til det? Hendes ledelse: “Der er ikke mere at sige om dette på nuværende tidspunkt.”

Vi følger med.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse