Hvorfor hun smed sin mand ud af døren i otte uger

Hun er en fighter – og sammen med sin mand Christian Tegeler er de et virkelig stærkt team: Anna-Maria Zimmermann ser ud, som om intet kan ryste hende efter hendes helikopterstyrt. Men kriser sker også i de bedste forhold, og Anna-Maria smed engang sin mand ud af døren i otte uger!

Helikopterulykken i 2010 skabte også turbulens i hendes privatliv, for det var ikke let for Anna-Maria at acceptere sin skæbne i begyndelsen. “Jeg var virkelig et kryb,” indrømmer hun. Hendes dårlige humør kunne især hendes Christian mærke: “Min mand gennemgik ulykken sammen med mig. Og jeg smed ham ud af døren i otte uger og sagde: ‘Find en bedre person! Jeg har en lammet arm”. “Vi havde vores op- og nedture, og så blev vi endelig gift og har nu to sønner, og alt er fantastisk.”

Alligevel er der stadig ting, der af og til er lidt skidt – f.eks. fordi Corona-krisen betød for meget nærhed for parret. “Hvis Corona havde varet et år længere, var vi blevet skilt.” Ups, det lyder hårdt! Men Anna-Maria og Christian er to mennesker, hvis forhold normalt har godt af en masse distance. Det behøver dog ikke at være otte uger …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse