Hvordan Roland Kaiser reddede Maite Kelly

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Han er min mentor,” siger hun blidt med et smil og tager hans hånd i hendes. “Der er mere mellem os end venskab. Han er en helt i mit liv.”

Maite Kelly der i dag er 42 år græder nærmest af lykke, fordi hun har ham i sit liv: Roland Kaiser som er 69 år. Ikke kun fordi Maite skylder ham, at hun er tilbage på scenen i dag. “Uden ham ville jeg ikke eksistere i Schlager sådan her,” erkender hun. Endnu mere. Meget mere. Roland Kaiser reddede Maite. Efter de sidste par måneders dramatik. Efter hendes kollaps!

Det er ikke så længe siden, hun stod på scenen med Giovanni Zarrella. Det var i september 2021. Hun virkede fuldstændig forvirret, da hun dukkede op, nervøs, fraværende, forvirret. Alt var bare for meget for hende. Adskillelsen fra ægtemanden Florent havde sat sine spor. “Uden ham falder alt fra hinanden,” indrømmede hun. Så døde hendes elskede søster Barby († 45) kort tid senere. Maite sank i fortvivlelse!

Men Roland var der for at fange hende, for at dele hendes smerte. Og giv hende håb. Hvis Maite ringede tidligt en søndag morgen, ville Roland tage telefonen. Og han sørgede for, at hun forvandlede alle sine følelser til musik. De triste fra det mislykkede ægteskab. De søde minder om sin søster. Han tilbød hende udløb for smerterne – og reddede hende. Simpelthen fordi han altid var der for hende og stadig er…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse