Hvordan har hun tænkt sig at gøre det?

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Mammut program: Hvad planlægger Helene efter fødslen af ​​hendes baby … Hun står over for sit livs største udfordring: Sit første barn. Det vil vende op og ned på rigtigt meget, bestemme deres liv. Men det ser hun ikke ud til at indse endnu. Helene planlægger fremtiden, som hun gjorde før hendes graviditet – med et propfyldt program, forestillinger og spektakulære sceneshows. Hvordan vil hun klare det?

Næsten alle mødre kender problemet: Få barn og din karriere under ét tag. I teorien fungerer genindtræden i arbejdslivet uden problemer – men i praksis ser det anderledes ud. Helene ser også ud til at forestille sig balancegangen mellem baby og scene til at ret enkelt. Ellers havde hun næppe annonceret sin første store turné i tre år.

Tiden er kommet i 2023, et år efter fødslen af ​​den lille. Der er planlagt 70 koncerter i topklasse. I enkelte byer ønsker Helene at optræde flere dage i træk, så byggeriet af de omstændelige scenesæt kan betale sig.

“Tourne har altid været milepæle i min karriere, derfor vil jeg gerne gå ny veje sammen med Cirque du Soleil og tilbyde dig en oplevelse, der aldrig har eksisteret før,” lover Helene sine fans. Og baren er høj: Helene er trods alt kendt for spektakulære præstationer.

Ved sine koncerter svinger hun meter oppe på i reb over scenen. At løfte figurer med hendes dansere er næsten et must i programmer, der varer mere end to timer.

Forberedelserne til Helenes iscenesættelse og indstuderingen af ​​koreografierne starter i god tid. Det er udmattende og tidskrævende. Og så er der det krav, en perfektionist som Helene har til sig selv. Den 37-årige vil levere, ikke skuffe, men forbedre. For hendes fans – og måske også en lille smule for hende selv.

Men hvordan skal sådan en arbejdsbyrde fungere i virkeligheden? Mellem søvnløse nætter, hjælpeløshed, når barnet har ondt, hjælpeløshed i spørgsmål om opdragelse – og tusind andre ting, der endnu ikke er med i nogen smart babyguide! Selvfølgelig vil Helene på en eller anden måde kunne klare dette projekt med en masse hjælp.

Udover forældrene Peter (68) og Maria (63), som hun har et tæt forhold til, er der også hendes søster Erika (43), som også venter barn. De vil alle støtte Helene – ligesom hendes ven Thomas, der allerede har sagt op professionelt for at tage sig af sin partner. Men nogen skal tage sig af barnet, når mor står på scenen …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse