Hvordan blev vores stjerner til stjerner?

Det er altid sjovt at vide lidt mere om, hvordan stjernerne er kommet til at blive de stjerner de er i dag. Så vi har lidt info om dette om nogle enkelte kunstnere her:

Helene Fischer

Det var hendes mor der hjalp den smukke sangerinde til succes, ved at indsende en demo cd til kunstner manager Uwe Kanthak. Der straks blev ellevild og kontaktede producenten Jean Frankfurter og Helene Fischer modtog en pladekontrakt.

Anna-Maria Zimmermann

Det er velkendt at Anna Maria Zimmermann var med i programmet  “Tyskland søger stjerner” (DSDS) og her blev hun støbt, selv om hun kun blev nummer seks, var det en begyndelse på en mission om at få sig en karriere, og i dag er hun en populær og succesfuld schlager kunstner.

Matthias Reim

Først var han sangskriver og skrev sange til kunstnere som Jürgen Drews og Bernhard Brink. Han skrev tekst til sangen “Verdammt ich lieb dich”,, men ingen var interesseret. Derfor besluttede han selv at synge sangen, og det blev den bedst sælgende og mest succesfuld single i 1990érne og det blev starten på hans karriere.

DJ Ötzi

Han blev opdaget i en karaoke konkurrence. Han var så populær at han blev ansat som DJ, sanger og entertainer. Hans første optrædener var dog begrænset til fester i Østrig, Tyrkiet og Mallorca, men det ændrede sig da han kom med “Anton aus Tyrol”, der bragte ham på toppen af hitlisterne.

Hansi Hinterseer

Den professionelle ex ski løber, sang i sin fritid, var altid glad . Sin karriere som schlager stjerne kom han til ved et tilfælde, da han blev opdaget til en fødselsdag af musikproducent Jack White, som tegnede kontakt med ham.

Die Cappuccinos

Var til en casting optagelse, som blev indledt af Kristina Bach. De to hollandske brødre, René og Michél Ursius, Peter Brückner og Robert Kaufmann blev udvalgt fra listen over 23 kandidater.

Dj ötzi hvordan blev han opdaget
DJ Ötzi blev opdaget til karaoke konkurrence.

Kilde: schlagerplanet.de

Det skal du læse