Hvilke stjerner burde IKKE synge ved Schlagerbooom 2019?

Billede: MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

“Schlagerchance in Leipzig – Wer singt beim Schlagerbooom 2019?” med Julian David, Linda Hesse, Marina Marx og Julian Reim!

I “Schlagerchance in Leipzig – Wer singt beim Schlagerbooom?” holdes i morgen d. 18.10. I MDR giver Florian Silbereisen den sidste plads til Schlagerbooom 2019. Med Julian David, Linda Hesse, Marina Marx og Julian Reim, vil fire kunstnere få denne unikke mulighed. Det er en skam, fordi hver af disse gæster fortjener at blive præsenteret for et millionpublikum.

Allerede sidste år sagde Florian Silbereisen “Schlagerchance” var kommet for at blive. Efter den første meddelelse håbede fansene på en rigtig konkurrence. Det var dengang, men det endte ikke sådan, og med Feuerherz kunne et velkendt band sejre i 2018.

Også i år er udvælgelsen af kandidater ret bemærkelsesværdigt. Med Julian David, Marina Marx og Julian Reim er mindst tre ægte nykommere til stede. Linda Hesse, på den anden side, burde være kendt for mange schlager-fans. Hun var også gæst ved festlighederne med Florian Silbereisen på ARD.

Ikke desto mindre vil det være en succes for hende at vinde pladsen for Schlagerbooom 2019. Alle deltagere har deres fanbase og håber på denne store mulighed.

For kritik bør ikke sætte spørgsmålstegn ved formatet “Schlagerchance i Leipzig”. Som en ægte konkurrence blev det aldrig annonceret af skaberne. Lad os bare se det som en lille forret at vente til Schlagerbooom 2019 den 02.11. i ARD.

Dog kan du så stille spørgsmålstegn ved, om der generelt ikke er plads til nytilkomne på festlighederne med Florian Silbereisen.

Når alt kommer til alt, sendes tv-showet hele 205 minutter på Ersten. Der skulle være plads til endnu mindre kendte kunstner, og Andrea Berg eller Kelly-familien ville bare skulle synge en sang mindre.

Hvad synes du? Bør Florian Silbereisen give flere nye gæster en chance i sine tv-shows? Hvilken ung kunstner skulle være der?

Kilde: Schlagerfieber.de

RELATEREDE ARTIKLER