Hvem er jeres schlagerstjerne 2015?

2014 havde mange højdepunkter. Året gav os tilbagevendende ørehængere, udsolgte koncertturnéer og nye kunstnere. Men hvad vil 2015 bringe os? Schlagerplanet vil sammen med os og jer finde schlagerstjernen 2015 – I kan stemme indtil slutningen af året. I øjeblikket er det Helene Fischer, Andrea Berg og Andreas Gabalier, der er øverst på Schlagerplanets stemmeliste. I kan følge med og se, om også navne som Reinhard Mey, Unheilig og Beatrice Egli kan komme i top?
Klik her for at stemme
Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de
I 2014 lavede Helene Fischer den ene rekord efter den anden og opnåede en bemærkelsesværdig succes med sin Arena Tour. Hendes sang “Atemlos” avancerede ikke kun som et verdenshit, men blev også en af årets mest markante sange. Også i 2015 er der annonceret turnédatoer. Vil det være nok til en Schlagerplanet-kroning?
Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de
Men også Andrea Berg har planlagt et stort 2015. Den ene af de to datoer for hendes “Heimspiel” i Aspach er allerede udsolgt. Mere end 15.000 har dermed sikret sig en billet til Open Air. Men disse to datoer er ikke de eneste i 2015: Andrea Berg præsenterer sin Open Air i andre byer også. Giver det hende en førsteplads?
Kilde: Semmel Concerts
Kilde: Semmel Concerts
Om det bliver lidt mere roligt for Andreas Gabalier i 2015, og om han helt kan holde sig fra den tyske schlagerverden, er tvivlsomt. Trods alt tager han på en stor Arena Tour gennem tysktalende lande, og han vil også tage sin musik ud over grænserne. En optræden i USA ved Alpinen Ski VM har han i pakken. Hvem er den største kunstner i schlageruniverset? Det hele kan ses på Schlagerplanet. Stem flittigt på din stjerne.
Kilde: Schlagerplanet.com
RELATEREDE ARTIKLER