Hvad laver hun egentlig? Julian Werding

Foto: SWR / Juliane Werding (1999)

Langt, brunt hår, flotte øjne, et mystisk smil og en uforglemmelig stemme: Juliane Werding blev en feteret superstjerne i 1972 med titlen “Am Tag, als Conny Kramer starb”. Utallige optrædener og priser fulgte. Men der er blevet stille om den smukke sangerinde? Her er hvad hun laver i dag…

I 1970, kun 14 år gammel, sendte den unge Juliane Werding et demobånd til en talentkonkurrence, som hun prompte vandt. Med sin første pladekontrakt i lommen blev hun trukket til de store scener.

I 1972 blev hun berømt fra den ene dag til den anden med sit største hit “Am Tag, als Conny Kramer starb”. Men først afsluttede hun skolen i 1973. To år senere udgav hun sit næste hit “Wenn du denkst, du denkst, dann denkst du nur, du denkst”, skrevet af Gunter Gabriel. Der fulgte adskillige priser, og Juliane Werding var en feteret stjerne.

Juliane Werding var også succesfuld som skuespillerinde, men hvad skete der så? I 1980 fik hun sin skuespillerdebut som moderator i filmen Palermo eller Wolfsburg. Men det var ikke nok for hende. I 1982 kom hun i lære i et PR-bureau, hvor hun også arbejdede.

Andre singler fulgte dog efter, såsom “Geh nicht in die Stadt (heut’ Nacht)”, “Nacht Voll Schatten”, “Stimmen im Wind” eller “Sonne auf der Haut”. Med over 20 pladeproduktioner og millioner af solgte albums var hun en af ​​de mest succesrige tysktalende sangerinder.

Men hun blev trukket i en anden retning. Hun rejste meget, forsøgte at finde sig selv og uddannede sig så til naturlæge i 1985. I 2009 trak hun sig ud af det offentlige liv for altid.

Det er kendt, at hun nu arbejder som ikke-læge i en gruppepraksis i Starnberg, Oberbayern. Hun er også blevet skilt fra sin mand, Uwe Birnstein, som hun har været i et forhold med siden 2001, skilt siden 2012.

Kilde: Schlager.de

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER