Hurra, Musikanten-Stadl kommer tilbage! Hvem får Tysklands hotteste moderatorjob?

Kilde: musikantenstadl.tv/

Ledningerne brænder varme bag lukkede døre. Som MEINE MELODIE lærte fra en velrenommeret kilde, planlægges der i øjeblikket et rigtig kup! En insider smider nu bomben: Der sker noget i form af Musikantenstadl 2.0 …

Hvor langt er planerne for tv-cheferne kommet? Nå – når alt kommer til alt er de allerede på udkig efter en passende moderator til den nye udgave af kultprogrammet. Og der er en række førsteklasses personer at vælge imellem!

Der har aldrig været så mange stjerner, der har det, der skal til for at være Stadl-frontfigur! Andy Borg på 59 år betragtes naturligvis som nummer 1.

Han var ansigtet i det tidligere ARD-flagskib som ingen anden har været det. Efter han blev sparket uværdig ud, blev fansene tossede som aldrig før. Derudover ser programlederne også, at han er en ægte publikumsfavorit. Andys odds er rigtige!

Han har også bevist dette i nogen tid med sit musikshow Schlager-Fun med Andy Borg, der udsendes på SWR-tv.

Men – skulle han blive spurgt – og vil han være parat til at træde til i overtrædelsen? Han var trods alt meget såret efter sin Stadl-exit for fem år siden …

Der er behov for alternativer. Beatrice Egli siges også at være i spil. Solskinnet med schweiziske rødder har længe sunget i fansenes hjerter. Derudover har hun sat sine første spor som programleder for tv-shows. Med hendes charme, hurtige svar og forfriskende natur modtages hun godt af musikfans.

Sidst men ikke mindst er nummer 3 i gruppen ingen ringere end Florian Silbereisen. Både seere og tv-producenter er enige om hans stjernekvaliteter. Og kolleger er også fulde af ros for en af ​​de yngste moderatorer gennem tiderne.

“Florian Silbereisen guider sine udsendelser selvsikker og kompetent, ekstremt alsidig. Han kan synge og laver gode interviews med sine gæster.” siger en brancheekspert.

Hvilket kompliment! Når alt kommer til alt, synes Florian Silbereisen at kalde den uforglemmelige Peter Alexander “mit forbilde”.

Det vil bestemt ikke være let at tage en beslutning! Show karrusellen snurrer igen – og alle spekulerer på: Hvem skal løbe med jobbet?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse