Hun var alt for ung til mig

Foto: WDR/Oliver Ziebe

I dag er Roland Kaiser og hans kone Silvia et lykkeligt par. Men vejen dertil var stenet, for hun var alt for ung til ham. “Santa Maria”, “Joana”: Disse og mange andre hits skrevet af Roland Kaiser betragtes som sande klassikere. Der er næppe nogen, der ikke kender melodierne eller endda teksterne.

Nu har megastjernen udgivet sin selvbiografi “Sonnenseite” – og i den vil fans finde en række hidtil ukendte historier fra Kaisers liv, hvis rigtige navn er Ronald Keiler. Den om hans nuværende kone, Silvia, er særligt spændende. Fordi han længe havde afvist hendes hengivenhed.

Men tilbage til begyndelsen: Roland Kaiser og Silvia mødtes i 1984 ved en af ​​hans koncerter i Münster. Hun dansede ved siden af ​​scenen og fortryllede ham med sine store, dybe øjne. Kaiser inviterede den 18-årige Silvia og hendes søster til hotellet til en drink. Og så var det allerede sket for ham. I sin bog stiller han spørgsmålet: “Var det muligt at elske en fremmed ved første blik?”

Affæren forbliver hemmelig i lang tid. Da Kaiser (dengang 32) fandt ud af, at Silvia kun var 18 år gammel, havde han en dårlig følelse: “Hun er alt for ung til mig.” Kontakten stoppede dog ikke, og ni år senere indledte han en affære med hende. På det tidspunkt var Kaiser gift med skuespillerinden Anja Schüte, med hvem han har deres søn Hendrik.

Det var først i 1995, at Roland Kaiser brød sin tavshed og offentliggjorde forholdet til Silvia. De to giftede sig et år senere. For Kaiser et af de smukkeste øjeblikke i hans liv: “Kvinden i mit liv og jeg var et ægtepar.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse