Hun står i vejen for sine fans

Foto: WDR/dpa/Philipp von Ditfurth

I øjeblikket bliver Helene Fischers store “Rausch”-turné annonceret overalt med store plakater. I Dortmund vakte en annonce en masse forargelse, og nogle mennesker fik luftet deres vrede. Men hvorfor opvarmede tavlen så mange sind?

Fra 18. til 23. april stopper Helene Fischer i Dortmund med sin store live-turné. En stor “Rausch”-billboard blev derfor sat op på en fortov i Dortmund. Men reklamen synes at være en stor hindring for fodgængere. I slutningen af ​​året delte nogle fodgængere deres forargede billeder på Twitter, inklusive et opslag med ordene: “Hvem godkender en tavle, hvor fodgængere skal undgå kørebanen?” De vrede opslag mødte stor anerkendelse.

Shitstorm på Twitter

For eksempel lyder en kommentar på Twitter: “Mangler der stadig et klistermærke til blinde med en advarsel?” – “Et lyskryds med fodgængerfelt foran og efter reklamebanneret og problemet er løst”. En bruger forsvarer Helene Fischer med de sjove ord: “Hvis det er til Helene”.

Men står den store tour annonce virkelig på en gangsti og tvinger fodgængere ud på banen? Ikke nøjagtigt! (Og det er da slet ikke Helenes skyld – red)

Der er ingen reklame på fortovet

Et par Twitter-brugere bryder endelig Shitstormen op. For tavlen er ikke på et fortov, men på en parkeringsbane. Det er ikke en fejl fra kontoret. Men det kan stadig være farligt, nemlig hvis en fodgænger går på den forkerte side af gaden.

Så er beliggenheden alt andet end perfekt. Men én ting er også sikkert: Tavlen vakte så meget furore, at den helt sikkert ville henlede endnu fleres opmærksomhed på turnédatoerne!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER