Hun skuffer sine fans

Foto: WDR/dpa/Philipp von Ditfurth

Efter hendes store medietilstedeværelse i den sidste tid, som skyldtes hendes graviditet, har Helene Fischer været stille igen siden fødslen af ​​sin datter. Helene talte ikke engang til sine fans og følgere. Så i går overraskelsen: Helene postede noget på Instagram for første gang. Men glæden var kortvarig, da fansene var dybt skuffede!

Efter sit store comeback sidste år har Helene Fischer nu trukket sig helt fra offentligheden. Der er endda blevet stille på hendes Instagram-konto. Helene delte sit sidste personlige opslag med sine fans i slutningen af ​​november. Dette blev efterfulgt af salgsfremmende videoer fra hendes sociale medie-team.

Men siden slutningen af ​​december er det også slut, og Helene er væk fra jordens overflade. Helene kommenterede ikke engang datteren Nalas fødsel! I går delte hun endelig et opslag med sine følgere igen. Men DET var ikke en grund til, at hendes fans var glade! Helene annoncerede igen sin olympiske sang “Jetzt oder Nie”. Indsigt i hendes privatliv eller endda en personlig udtalelse om fødslen? Intet!

Kommentarerne under videoen gør det klart, hvor skuffede hendes fans er over det. “Desværre kommer der aldrig noget personligt. Ærgerligt, at hun holder sine fans for nar. Det eneste vigtige er tilsyneladende, at koncerterne er udsolgt,” lyder en af ​​mange kommentarer.

“Mit privatliv er mit eneste tilbagetog”

Siden fødslen har Helene og hendes Thomas Seitel nydt deres familieliv væk fra offentligheden endnu mere. Hardcoore fans ved, at Helene altid har holdt sit privatliv lukket.

Og sådan burde det forblive i fremtiden! I et interview med “Zeit” gjorde hun for nylig dette klart igen: ”Jeg vil helst bare gøre mit arbejde, stå på scenen som kunstner, så lukke døren og bare være en privatperson. Mit privatliv er mit eneste fristed, min eneste beskyttelse.”

Helene fans vil sandsynligvis fortsætte med at vente forgæves …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER