Hun ser frem til den mest vidunderlige tid

Kvinden med trompetbukserne er tilbage! Beatrice Egli har længe været en fast bestanddel af schlagerverdenen, siden hun i 2013 vandt castingshowet DSDS. Efter det er det gået slag i slag for den schweiziskfødte sangerinde. Hun har udgivet populære albums, givet udsolgte koncerter og optrådt utallige gange på tv. Med stor entusiasme fortæller hun nu sine fans om optagelserne til sit næste “Beatrice Egli Show”. Det vil dog først blive sendt den 11. november, sandsynligvis på ARD.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

Ikke desto mindre er glæden hos Beatrice Egli, som stadig holder sin kærlighed hemmelig, ubrydelig. Under en video af sig selv skriver hun: “Here we go! Optagelsen af Beatrice Egli Show er ved at starte, og jeg glæder mig sådan til udsendelsen den 11. november! For hvis du ikke bliver hos mig i aften, går vi måske glip af den smukkeste tid.” Fans kan næsten ikke tro det og deler deres lykønskninger i kommentarerne.

Beatrice Egli bliver overøst med roser

Et første glimt af det kommende show er allerede givet af Beatrice Egli, der viser, hvad hun skal have på den aften. Følgerne er begejstrede for hendes lilla three-piece og overøser hende med komplimenter: “Wow. Masser af sjov ved optagelsen. Jeg glæder mig sådan til tv-udsendelsen af showet.” “Det var en fantastisk optagelse! Og der var også masser af Beatrice Egli-humor! Det var bare sjovt!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse