Hun lider af raserianfald

Foto: ZDF / Marcus Höhn

Andrea Kiewel har en ret kort lunte. Det er der ikke nogen, der siger til hende, men det gør “ZDF-Fernsehgarten”-værtinden faktisk om sig selv. “Da den gode Herre delte impulskontrol og tålmodighed ud, var jeg der ikke!” indrømmer hun nu i en klumme og beretter om sin hverdag…

Umiddelbart virker den 56-årige Andrea Kiewel med sin solskinskarisma, ikke som en der er i stand til så eksplosive udbrud. Men som Andrea Kiewel nu afslører, kæmper hun jævnligt med intense raserianfald, der ikke ligefrem gør hendes hverdag nemmere. Hun flipper ud ved enhver lejlighed!

Især på vejen skal uskyldige bilister fra tid til anden tjene som modtager for hendes aggression. Først for nylig blev hun “tudet fuld” af en, der også gav hende forkørselsret og blev ved med at skifte vognbane uden at angive – næsten umuligt for Andrea Kiewel at bevare roen her! Det er situationer som denne, der jævnligt driver hende til udbrud!

Ingen kontrol i hverdagen!

“Jeg kunne være en raketaffyringsrampe, en partikelaccelerator, et jordskælv. Bare ikke en betjent.« indrømmer moderatoren. Men hendes indsigt kommer ofte lidt for sent og forhindrer hende ikke i at lufte hendes frustration på de rette tidspunkter! Selv under mødet med den hensynsløse chauffør faldt hun i vanvid igen, kastede vilde skældsord rundt og ønskede den hensynsløse chauffør gennem sin forrude og til månen”!

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER