Hun kan næsten ikke mere

Hun ser træt ud. Udkørt. En skygge af sit tidligere jeg. Beatrice Egli har mistet sin udstråling, sit sædvanligvis muntre smil. Den smukke sangerinde kan simpelthen ikke blive ved. For mange aftaler, for mange koncerter, for meget stress. Og altid denne frygt for, at det vil ske igen: at hendes hjerte vil komme ud af rytme, at hun pludselig vil miste pusten. Som tidligere …

Beatrice Egli er bekymret for sit helbred

For to år siden var Beatrice konstant på farten. Den ene optræden fulgte efter den anden. Her i dag, der i morgen, aldrig mere end 24 timer i én by. Beatrice var så træt. “Om aftenen var jeg virkelig også så udmattet,” afslører hun frit.

“Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg første gang indså, nu går det ikke længere, jeg kan ikke fortsætte …” Det var ikke kun hendes hoved, der ikke kunne følge med, hendes krop var også i strejke. Beatrice blev alvorligt syg. “Jeg fik influenza, og det ramte mit hjerte,” fortalte hun dengang med anstrengt stemme. “Som følge heraf ville hjertemusklen ikke gøre det, den skulle gøre.”

Lægerne foreskrev streng sengeleje. Ingen spænding. Ingen forestillinger. Fordi betændelse i hjertemusklen er livstruende. De ramte lider ofte af symptomer som tab af appetit og vægt samt hovedpine og smerter i lemmerne. I alvorlige tilfælde er der endda risiko for pludselig hjertedød.

“Jeg elsker at lade dampen gå af”

Beatrice Egli tog fri og rejste til Australien, for at blive rask der. På mirakuløs vis blev hendes hjerte rask igen – men i mellemtiden er der voksende bekymring for, at Beatrice er ved at overbelaste det igen.

Hun har netop turneret rundt i hele Tyskland. Lebach, Halle, Zürich, Wien, Koblenz, Augsburg – for blot at nævne nogle få af hendes mange stop. Indimellem også optagelser til forskellige tv-shows. Og i hendes sjældne fritid? Hun løber uden at stoppe. Op ad bakke, ned ad bakke. Og styrketræning.

“Jeg elsker at dyrke en omgang sport som det første om morgenen, så jeg kan få afløb og for at starte dagen med masser af energi,” afslører hun. Tid til at hvile, til at gøre ingenting – den schweiziske kvinde finder næsten ingen tid til det, og det betyder, at hun ikke har mulighed for at lytte dybt til sit indre jeg. Selv om hun burde.

At mærke i tide, om hendes hjerte stadig slår rigtigt … Men det ønsker Beatrice Egli, der allerede har tilstået en udbrændthed en gang, måske slet ikke. “Det gør ondt i min sjæl, når jeg er nødt til at aflyse forestillinger,” har hun engang indrømmet. Men smerten kan blive endnu større, hvis hun ikke endelig lytter til sin krop!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse