Hun gik igennem helvede

Foto: SWR/mediensegel.de/Andreas Braun

Michelle stråler ind i kameraet med ungdommelig friskhed. Det er svært at tro, at hun i år fejrer sit 30 års scenejubilæum, og om en uge, den 15. februar, fylder hun endda 50.

I et interview med “Freizeit Express” i anledning af hendes runde fødselsdag afslører hun “at hun endelig har fundet sig selv”. Ikke en selvfølge, for Michelle måtte klare mange skæbneslag fra en tidlig alder…

Det er faktisk et mirakel, at den 49-årige Michelle overhovedet blev en schlagerstjerne! Med “Freizeit Express” talte moderen til tre nu om den mørke side af sit liv og afslørede: “Vold og alkohol var min barndoms ledsagere.” Hun mistede dog tilsyneladende aldrig sin optimisme: “Nogle gange skal man gennem helvede for at se himlen.”

Hun føler ikke had

Et gribende resumé for Michelle, da hendes far var en bølle, og hendes mor var alkoholiker. Faktisk havde hun al mulig grund til at foragte sine forældre. Men hun føler ikke had, som hun videre afslører til “Freizeit Express”:

“Det var svært på det tidspunkt at komme ud af spiralen af ​​min forsømte barndom. […] Selvom jeg ikke hader mine egne forældre. Måske disse omstændigheder formede mig.”

Øjeblikke af lykke i hendes barndom var sjældne

Hvornår var hun glad som barn? For eksempel da hun lå afsondret i sin seng og læste en historiebog eller kælede og krammede en hund. De få øjeblikke, der burde være normale for et barn, bragte lykke og et fristed til Michelle og gav hende et frisk pust som ung.

Hun ville endda gøre rent for sin familie

Michelle beskriver sine børn som de vigtigste personer i hendes liv. Michelle, der måtte klare sig med andre skæbneslag udover sin traumatiske barndom, sætter sin familie over alt andet: “De har absolut prioritet, selv før mit job.”

Med sine døtre Céline Oberloher, Marie-Louise Reim og Mia-Carolin Shitawey lever powerkvinden konceptet om patchwork-familien ud, som det skal være. For eksempel, hvis hun ikke længere kunne udøve sit vidunderlige job, ville hun ikke være så dårlig!

“Jeg ville også hjælpe med rengøringen,” understreger Michelle i interviewet og gør det umiskendeligt klart med denne sidste sætning, at hun vil gøre det bedre end sine forældre…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x