Howard Carpendale skal være bedstefar

Carpendale familien vil snart være et medlem størrere, da Wayne og Annemarie Carpendale venter barn. Det vil også være schlager stjerne Howard Carpendale en glæde, da det bliver hans første barnebarn. Det var en afslappende møde, at Wayne og Annemarie bekendtgjorde nyheden på.

Ferie hilsen og en sød nyhed

På deres ferie i Marrakech sendte Wayne og Annemarie Carpendale et billede på nettet, der gjorde Waynes far Howard Carpendale lykkelig: På billedet ligger Wayne sin hånd på hans mave, mens Annemarie ikke har en mave at se. Det vil nok snart ændre sig, skrev Wayne til billedet: “Jeg vinder stadig mave udfordringen… stadig” og tilføjede ordene ” Mini Carpendale på vej”. Annemarie delte samme billede på sin Facebook profil og skriver: “Min mand mener, han er den tykke.. Jeg vil vædde på det ændre sig om et par måneder”.

Facebook, Wayne Carpendale

Wayne Carpendale er søn fra Howards første ægteskab. Skuespiller og vært har siden november 2007 datet med Annemarie, som også er værtinde. Efter de 2013 blev gift på Ibiza, følger nu den næste gode nyhed. Vi ønsker tillykke med den lille ny.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER