Howard Carpendale: “Donnice er igen frisk”

Howard Carpendale strålede ved hans optræden i “Willkommen bei Carmen Nebel”: Så frisk og i godt humør, ligefrem ungdommelig, gav han fra scenen, en af hans nye sange fra det nye album “Wenn nicht wir”. I en snak med Carmen Nebel siger han: “Privat går det rigtig godt. Professionelt har jeg det sjovt, fordi jeg har mange unge omkring mig, det er virkelig motiverende for mig”.

Howard Carpendale og hans familie

Også ved hans frue Donnice virker alt nu i orden. I mange år har amerikanerindens alkohol taget hårdt for dem begge. Men den dyster tid synes at være fortid. Til “BILD” siger Howard Carpendale: “Donnice er igen frisk, hendes afhængighed er ikke længere et problem”.

Næsten perfekt lykke

Og videre: “Jeg har aldrig været gladere end nu. Hvis du spørger mig, hvad min største succes i livet er, ville jeg svare: Donnice helbredelse”. Det er svært at overvinde sygdommen, og han kan godt forstå de folk som giver op, siger Howard Carpendale. Men de to har gjort det, og sikkert med en masse kærlighed. Selvom parret har været sammen siden 1983 og har en fælles søn, er de ikke gift. Nu hvor alt synes næsten perfekt, ville en gåtur til alteret, være det rigtige skridt til at fuldende lykken.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER