Homofobi og racist? Andreas Gabalier med klar meldning

Andreas Gabalier
Foto: Andreas Gabalier Facebook

Igen og igen anklages Andreas Gabalier for tvivlsomme politiske synspunkter. Han skulle have noget imod muslimer, at kvinder hører til i køkkenet og rigtige mænd ikke elsker mænd. Beskyldningerne som han altid har nægtet, men nu viser han klar holdning og gør op med rygtet, at han havde noget mod homoseksuelle.

Homoseksuelle er elskelige mennesker siger Gabalier. Ved Wörthersee har Andreas Gabalier lavet en Facebook-video for at komme med en klar erklæring mod homofobi til sine fans. Han beskriver i klippet, at han mødte et “meget sødt” homoseksuel par natten før. Så var der en “underholdende samtale” med de to. En sådan ting ville homofobiske musikere ikke gøre!

Andreas Gabalier havde virkelig befriet sig selv, da han fortalte at de to selv er store fans af Andreas Gabalier og selvfølgelig aldrig troede på rygterne. For Andreas Gabalier er det derfor vigtigt at understrege, at han ikke har noget problem med homoseksuelle, med samme kønspartnerskab og ellers andre marginalgrupper, som ellers eksisterer og ikke bekymrer sig om utilfredshed. ” Han selv var overrasket over, at forskellige magasiner/ugeblade gentagne gange skriver tvivlsomme historier, der sætter ham i dårligt lys.

Tidligere indrømmede Andreas Gabalier, at han måske har fortolket noget fejlagtigt, en eller anden gang. Derfor kan folk, der ikke er så meget bevist over ham, have indtryk af, at han er homofob og racistisk. Men nu bruger den sympatiske musiker sin chance og rydder op for fordomme en gang for alle.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse