Hendes liv har været så begivenhedsrigt

Michelle – Foto: ZDF og ZDF/Sascha

Michelle har haft en rigtig succesrig karriere gennem årene. Men hendes liv var præget af mange skæbneslag. Vold i familien, barndom i en plejefamilie og altid på udkig efter kærlighed…

Michelle fortalte i et interview om sit begivenhedsrige liv, og i en alder af 50 år har hun været meget igennem. Hun var heller ikke immun over for en række skæbneslag. Hun fortalte RTL: “Jeg ledte altid efter noget. Jeg har altid følt, at jeg ledte efter noget.”

En svær barndom

Hendes barndom var præget af vold. Da Michelle var ni år gammel, blev hun anbragt i en plejefamilie. Men heller ikke der blev hun skånet. Disse dårlige oplevelser indhentede hende med tiden. Et selvmordsforsøg mislykkedes, og hun blev reddet. Michelle brød med sin sangkarriere flere gange.

“Det var virkelig en tid – jeg kendte ikke mig selv sådan. Det var dengang, hvor ‘Michelle’ havde stor succes. Men der var den her lille Tanja, som lige bearbejdede sit liv lidt,« afslørede hun til RTL.

Leder efter kærlighed

Michelle havde det heller ikke let med kærligheden. Gennem årene har hun fortolket “kærlighed” på sin egen måde: “Jeg tror på kærlighed, og jeg tror også på stor kærlighed. Men om det er en person, eller om det er kærligheden til mine børn. Jeg ved, at jeg ikke bliver mere lykkelig, og at jeg ikke er komplet på grund af én mand. Jeg ved, at jeg er komplet, fordi jeg elsker mig selv.”

I sidste ende er det det, der betyder noget. Hun fokuserer nu på sig selv og sin karriere. For det går ret godt i øjeblikket. Fredag ​​(18. februar) er hun endda med i den nye sæson af “Let’s Dance” og viser der, at hun ikke kun kan synge.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER