lørdag, august 13, 2022
ForsideArtisterHelene FischerHendes hemmelige dobbeltliv

Hendes hemmelige dobbeltliv

Man kan høre vandet plaske sagte, en lille båd sejler i det fjerne, Helene Fischer sidder i sin smukke have med udsigt over Ammersee. Datteren Nala vugger skødet og pludrer glad for sig selv. Thomas Seitel kommer ud af huset med Helenes forældre, som kigger forbi for at besøge deres barnebarn. Med Thomas har Helene for alvor fundet manden til familielivet.

Sådan kunne man beskrive Helene Fischers hverdag. Men der er næppe nogen reelle nyheder om det. Hun skærmer omhyggeligt sin lille lykke. Hun slipper ikke noget ud. Hun lever faktisk et hemmeligt dobbeltliv… For der er stadig den gamle verden, den verden vi kender Helene fra.

I den underjordiske parkeringsplads bliver hun afskærmet af livvagter og ført til sin limousine. Hendes tid er timet, hun skal til lufthavnen, hvor hendes luksusfly allerede venter på hende. Vel fremme synker hun ned i læderlænestolen og kigger eftertænksomt ud af vinduet.

Helene er meget bange for, at nogen kan komme for tæt på hendes familie. “Nu starter jagten på os nok,” sagde hun, da hun annoncerede sin graviditet.

Hun tænker sikkert i jetflyet: Hvad laver Nala og Thomas lige nu? Forhåbentlig har de det fint. Men i det officielle liv, på scenen i rampelyset, skal hun levere. Dette kan blive et bristepunkt. Hvad vil hun gøre Risikerer hun sin store lykke?

Helene er lige nu midt i forberedelserne til sin megakoncert i München. “Det bliver det bedste, jeg nogensinde har lavet. Vi har kapacitet til 150.000 mennesker. Jeg ved ikke selv, hvad jeg begiver mig ind til,” indrømmede hun. Og det er ikke alt. En månedlang koncertturné gennem adskillige byer er snart på vej. “For os tager forberedelsen til en turné mindst halvandet år at få alt op at køre,” forklarede hun for nylig.

Så Helene er nok ikke ret meget hjemme, selvom hun ville nok hellere være mor og nyde sin lykke privat. “Jeg er faktisk en person, der godt kan lide at trække mig tilbage og ikke ønsker at være centrum for opmærksomheden,” siger hun.

Helene må føle, at der er nogen, der trækker i hende fra begge sider. Og hun skal tage en beslutning. For hendes perfekte verden hjemme ved Ammersee eller for hendes showkarriere. Hendes hemmelige dobbeltliv kan ikke fortsætte sådan.

Kilde:Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER