Hemmelige Helene Fischer: Hendes mystiske privatliv …

Kilde: Helene Fischer Facebook

Helene Fischer kender næsten alle tyskere, eller? I hvertfald siden hendes hit “Atemlos” i 2014 er hun den mest kendte. Den blonde schlager-stjerne, der synger smukt og laver spetakulær akrobatik på TV og på turne.

Men hvem er Helene virkelig? Vi åbner de hemmelige filer for dig og afslører hendes mystiske privatliv. Her er hvad vi fandt ud af.

Hendes fortrolige: Foruden sin partner Florian Silbereisen, hendes forældre og hendes søster har hun også nogle gode venner. De ville aldrig sige noget ondt om Helene eller fortælle hemmeligheder. Selvom sangerinden engang indrømmede: “Mit job er så stressende at jeg ikke har tid til at få nye venner”. Hvor trist! Hun fortalte videre: “Først og fremmest har jeg vennerne fra skoletiden, men de kan tælles på en hånd. Desuden har jeg en stor familie og Florian”.

Hendes område: Langt fra glamour og berømmelse, der føler fan-favoritten sig tilpas. Hun spiser fastfood eller et stykke brød fra bageren – det er dét, Helene kan lide. Også håndværk tackler den 1,58 lille powerfrue. Hvorfor overlade hammer og søm til mandeverden? “Fordi jeg er utålmodig og ikke kan vente på at nogen hjælper mig”, indrømmer hun. “Så kan jeg gøre det hurtigere selv”.

Fredelige øjeblikke: ” For mig er søndag virkelig hellig. Jeg elsker virkelig, når der er fuldstændig stille,” har hun engang sagt. “Jeg går ud med Florian, går en tur. Det er rigtig gammeldags. Men jeg elsker det”.

Private fester: Store show-fester med alle størrelser fra hendes branche og mange blitzende kameraer? Det er sjældent man ser Helene og Florian. De vil hellere møde venner eller familie på en bar eller danse som du og jeg, ved en beskeden fejring.

Hendes ufornuftige øjeblikke: “Tage de iturevne jeans på derhjemme – det kan jeg ikke gøre med andre. En nat med fest-larm som forstyrrer naboerne… På motorvejen med 300 – hvad jeg kun kan gøre med dig”, synger Helene i en sang. Og mange tror, at det er om hende og Florian.

Det er en skam, at Helene og Flori ikke deler deres private øjeblikke med deres fans. Hvad er de bange for? Andre stjerner lader verden deltage i deres lykke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse