Hemmelig kærlighed – Hvorfor skjuler hun sin private lykke?

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneiche

Lige så succesrig som hun er i schlagerbranchen, har hendes kærlighedsliv været lige så dystert i årevis – en permanent single! Men nu overraskelsen: Beatrice Egli (33) har længe haft en hemmelig kærlighed! Hvorfor skjuler hun sin private lykke?

For som venner nu har afsløret, har den smukke schweiziske kvinde for længst mistet sit hjerte til sin musikproducer Joachim Wolf (51). Den 18-årige aldersforskel ser ikke ud til at genere Beatrice. “De har været et par længe, ​​men vil ikke gå offentligt ud med det,” siger en bekendt.

Og Beatrice svarede for nylig mystisk i et tv-program, da hun blev spurgt, om hun ville offentliggøre sit forhold: ”Det har meget med partneren at gøre. Hvis han er offentligt, er det normalt. Så er I automatisk et offentligt par. Men hvis han er en, der ikke vil det, så accepterer jeg det«.

Dermed ville hun have afsløret grunden til, at hun skjuler sin private lykke. Kigger man på Wolfs Instagram-konto, er der mange billeder af Beatrice. Han fortæller begejstret: ”Hun giver altid 110 pct. Hun er solen!” En ven bekræfter: “Joachim forlader ikke hendes side. Han er hos hende døgnet rundt, det være sig til hendes koncerter, i garderoben eller i hotellets bar.”

I oktober skulle de to have holdt ferie sammen i Granada. Professionelt har Freiburg-indfødte været hendes producer siden 2017. Hun fortæller ham sine hemmeligheder, han forvandler dem til hits. Gnisterne sprang ikke bare over musikalsk…

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER