Hemmelig familielykke

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Det er rebet, der holder, når alt andet svigter. Ankeret når det stormer omkring os. Stedet, hvor livet begynder og kærligheden aldrig slutter: familien. Florian Silbereisen ville helt sikkert beskrive det hele sådan. Også for ham er hans kære en utrolig kilde til styrke. Og i hemmelighed lever han denne lykke!

Kun i sjældne tilfælde giver Flori indblik i sin private hverdag, livet med sine forældre og søskende Helga (52), Sarina (48), Rainer (49) og Franz (51). Han ser ud til at foretrække det, frem for så mange ting: “Det ligger allerede i ordet hemmelighed, at der er hemmeligheder, som du ikke bør afsløre!” Men det blev bare endnu en gang klart, hvilket intimt bånd der holder ham og hans kære sammen hjemme i Tiefenbach, Bayern.

Far Franz (75) er ikke ved godt helbred. En tumor blev opdaget under en koloskopi. “På trods af alle vanskelighederne er der håb,” afslørede Flori kort efter. Frem for alt er det familiens solidaritet, der giver megen styrke i sådanne mørke stunder. Og det viser dig, hvor taknemmelig du skal være for alle de glade og ubekymrede stunder sammen.

Og Flori har allerede oplevet nogle af dem med sine kære! “Jeg havde en vidunderlig barndom, og disse lykkelige øjeblikke har jeg bevaret den dag i dag. Jeg var heldig, at jeg voksede op meget beskyttet og i en stor familie med mange søskende,« fortæller han begejstret.

Selvom hans forældre har været skilt siden 2004, er der ingen stridigheder i familien. Tværtimod er der altid meget grin og travlhed ved møderne. Når Flori kommer hjem, er han ikke programvært, “drømmeskibs”-kaptajnen, tv-stjernen. ”Så er jeg bare Florian eller Flo eller ’Quetschie’ – for jeg spiller på mundharmonika. Og når jeg kommer hjem, er det første, jeg skal gøre, at vaske op som alle andre,« afslører han.

Onkel Flori er også glad for sine niecer og nevøer – der er nu mere end et dusin, der forventer at lege og fjolle med ham. Og som ser på ham med deres klare øjne. Og hvem ved, hvornår Florian selv stifter familie. “Egne børn er den største lykke,” sagde han engang begejstret. “Måske en dag – hvis Gud vil det…”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse