„Hello Again“ i „Kiwis große Partynacht“

40 år med “Hello Again” – det er en grund til at fejre! I “Kiwis große Partynacht” fredag den 9. februar 2024 kl. 20:15 på SAT.1 ønsker værten Andrea “Kiwi” Kiewel tillykke til Schlager-stjernen Howard Carpendale med jubilæet for hans megahit: “Kære Howard, tak, tak, tak for dette hit!” Den 78-årige afslører: “Jeg spillede sangen for min daværende kone Claudia. På den tid hed den stadig ‘Alone again’, men min Claudia sagde: ‘Jeg synes ‘Hello Again’ er smukkere.’ Det er den egentlige historie bag den.”

Stjerner som Smudo (“Die Fantastischen Vier”) sender deres lykønskninger: “Howard, det er karrierer som din, der gang på gang viser, at det fortsætter, at det er godt og at det er sjovt. Fra cirkushest til cirkushest, mange tak for det!” Musikerkollegaen Sasha tilslutter sig også: “‘Hello Again’ er 40 år gammel – hvor fantastisk er det ikke! Jeg er så glad på dine vegne!”

Yderligere gæster i “Kiwis große Partynacht”: Christina Stürmer, Vanessa Mai, Nino de Angelo, Silly, Anastacia, PUR, Sasha, voXXclub, Vicky Leandros, Gregor Meyle, Kerstin Ott, Sasha, Culcha Candela og mange flere.

“Kiwis große Partynacht” fredag den 9. februar 2024 kl. 20:15 på SAT.1

Kilde: SAT1

Det skal du læse