Helenes Sangskriver.

Sangskriveren for Helene Fischer er Tobias Reitz.

Tobias har altid villet være sanger, men sådan skulle det ikke være, hvis så fremt i fald, så skulle det være Schlager. Tobias begyndte at skrive tekster til flere forskellige kunstnere fra 2001 af. Kunstnere som: Andrea Berg, Florian Silbereisen, Wolkenfrei, Stefanie Hertel, Die Kastelruter Spatzen og Fernando Express. 2005 fik han kontakt med Jean Frankfurter, som mente at her havde han fundet en stor stjerne, og han mente at Tobias og Helene vill gå godt i spænd sammen. Tobias har siden skrevet over 20 sange for Helene.

Dem der gerne vil have en tekst lavet ved Tobias, venter helst ikke for længe – de vil gerne havde den i morgen. Men, ellers kommer inspirationen til hans tekster via menneskerne, deres ansigter, deres hemmeligheder, begær og selvfølgelig deres Charisma fra kunstneren af. Selve tidsprocessen for at skrive en tekst foreløber ved at efter en time har han faktisk fundet stilladset til sangen, hvorefter det at file sangteksten til kan vare dage til uger.

 

 

 

Tobias glæder sig meget over samarbejdet med Helene, og rigtig meget over det nye nummer, som er en  ballade han lige har skrevet til Helene – Wenn du lachst. Helenes nye Album kommer slet og ret til at hedde: Helene Fischer. Klubbb3 ville også gerne have et rigtig Party nummer så de rigtig kunne feste igennem, og det fik de – Das Leben tanzt Sirtaki.

Tobias er nomineret til GEMA´s Musikautorenpreis.

Det skal du læse