Helene v/Schlager Champions 13. Januar 2018

Feste der Besten i Velodrom, Berlin.

Helene var med ved denne udgave af Feste der Besten i Velodrom, Berlin med tre numre: Herzbeben, Veil Liebe nie Zerbricht & Achterbahn. En ny Helene er vendt tilbage med meget mere kontakt med sine fans. Hun kom på den Røde Løber, poserede foran pressen og derefter var hun henne ved fansene hvor hun tog 5 – 10 minutter med alle fansene, Selfier og Autogramskrivning.

Helene var den første i historien der nogen sinde havde vundet 4 titler på en gang: Årets Sanger, Årets Hits, Årets Album & Årets Video. Hun fik denne gang følgende FANTASTISKE udmærkelser: 6XPlatin(1.200.000 Album) for Weinachten, 12XPlatin(2.400.000 Album)for Farbenspiel & 5XPlatin(1.000.000 Album) for Helene Fischer. Efter Showet var forbi, var der interviews med stjernerne på scenen.

Da Helene var færdig med hendes Interview ville hun bare så hurtigt som muligt væk fra alle Pressefolkene, så det gik meget hurtigt op ad scenen. Lige pludselig faldt hun lige foran mig. Hun røg helt ned på hoften. Godt hun ikke støttede på armene, da der så kunne være brækket et kraveben.

Når man ser hendes optræden efter vandbadet på scenen, kan man tydelig se at hun flere gange er ved at falde. Og navnlig i sangen Achterbahn kan man høre hende skælde ud på sig selv. Man kan roligt sige at Helene er i en kategori for sig selv med hendes optrædende. Der er INGEN der når hende til sokkerholderne. Er man i tvivl, kan man jo bare se hvad hun har solgt af Albums sidste år: 4.600.000 Album. Tyskland har fået en Superstar.

Vi ses derude – hvis i vil feste med !!!

Det skal du læse