Helene og Flori: Et forhold baseret på forståelse

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Florian Silbereisen taler sjældent om private ting. Interviews, hvor han besvarer spørgsmål om kæresten Helene Fischer er endnu mere sjældne. I et interview med nyhedsbureauet “Spot on news”  fortalte han dog et par intime detaljer om drømmeparret.

Han er sanger, vært og entertainer og på scenen er han altid den godmodige vært – man kan ikke forstille sig Florian Silbereisen med dårligt humør. Og alligevel fortalte han til “Spot on news”: “Jeg er et forfærdeligt morgenmenneske. Dem som kender mig, taler ikke til mig om morgenen.” Så derfor hører morgenmad på sengen med kæresten Helene til sjældenhederne. Tid til hinanden er fælles middagsmad, hvor de hygger sig.

Men trods det dårlige morgenhumør, er der ingen uenighed mellem de to elskende, når Florian siger om sig selv, at han gerne vil have hovedet op mod væggen. “Vi forstår, at tiden er for kostbar til lange kampe. Vi går aldrig i seng sure, først når alt er løst.” Med den stramme tidsplan for dem begge, skal den tid de har sammen naturligvis nydes. Også hvis det bare er en afslapningsaften. “Da vi begge er i samme branche, er der en gensidig forståelse, hvis man har en stresset periode. Der er ikke meget behov for at tale eller forklare når bare du ved, hvad der foregår, så er der de fælles rolige perioder,” siger den 33-årige til “Spot on news”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse