Helene i Wien – 22 Februar 2018.

“Wiener Stadthallen Flügel”….. går til Helene Fischer.

Efter at Helene imod hendes hjerte måtte aflyse 5 koncerter i Berlin og 2 i Wien fordi hun havde en akut infektion, som  angreb hendes luftveje og satte sig på hendes stemmelæber, var bekymringen blandt hendes fans og angsten for at Touren blev aflyst, enorm stor. Men efter 10 dage kom Helene tilbage og fortastte på scenen, for at byde hendes fans et mindeværdigt show.

Foto: Bildagentur Zolles

Denne enorme vilje og glæde, at synge og performe for et publikum samt forbindelsen med hendes fans, føler man ved hver af hendes optrædener. For hendes populære Sange og Album blev Helene Fischer udmærket med 16 Echoes, 7 Goldene Henne, 3 Bambier og 2 Goldene Kameraes. Derved har hun siden sit Debu Album “Von hier bis unendlich” (2006) solgt for mere end 12 Millioner Albums, og i Juni 2014 fået så stor en Platinstatus af hendes solgte Album “Farbenspiel”, at det blev det mest solgte Album nogensinde for en Tysk Kvinde i Tyskland. Også Direktøren i Wiener Stadthalle, Wolfgang Fischer og Kurt Gollowitzer, har det specielle talent at finde talenter blandt kunstnerne, og derfor får Helene titlen “Wiener Stadthallen Flügel” overrakt. En oplevelse som viser Østrigs største underholdningsværdi.

Bagved kulisserne til Touren.
Ved Helenes Europa-Tour følger Helene Fischer 150 medarbejder, som på 30 timer opbygger hendes Scene – og på 6 timer pakker den sammen. 32 lastbiler transporterer 350 Tons materiel fra by til by – dertil hører også det fantastiske kostume som Helene seks gange i hendes show skifter til.

Foto: Bildagentur Zolles

“Wiener Stadthallen Flügel”
Prisen er en skulptur som Kunstneren Thomas Eller har skabt, som er inbefattet af Wien. Med denne pris takker Wiener Stadthalle mennesker som har bidraget til noget specielt her i Wien. Dem der ydermere har modtaget denne titel er: Conchita Wurst, Bryan Adams & Ennio Morricone.

Kilde: Wiener Stadthalle.
http://www.vienna.at

Det skal du læse