Helene Fischers ven giver første interview: „Jeg er meget forelsket“

Billede: Helene Fischer Facebook

Det måtte komme, med alle de rygter der har floreret om Helene Fischers ven Thomas Seitel, som nu giver sit første interview og afslører, hvordan den hessische dialekt bragte de to sammen, og hvad der skete sidste år, da Helenes brud med Florian Silbereisen blev kendt bag kulisserne.

Thomas Seitel kommer nu ud af skyggerne af Helene Fischer med sit første interview. Siden slutningen af ​​sidste år blev det kendt, at schlager-parret, Helene Fischer og Florian Silbereisen, var gået hver for sig, og Helene havde et nyt forhold med danseren og akrobaten Thomas Seitel, parret er i stor fokus for medierne.

Til “Zeit-Magazin” fortæller Thomas Seitel nu, at han havde tænkt over det i lang tid, om han ville komme med et interview til offentligheden, men “dækningen af ​​os, om mig, er nu så massiv og stressende, at jeg er nød til det. Jeg besluttede at tale om det og ikke lade alt sidde på mig. Selvom jeg har nogle brede skuldre, er byrden for mine bedsteforældre, forældre og venner er nu også blevet meget stor.” – ”Han gør det klart, at han altid har arbejdet hårdt for sine penge og selv har finansieret sit liv. “Jeg er ikke en svindler og ikke en million-jager.”

Han forbinder også den hessiske dialekt med Helene Fischer. “Jeg glemmer aldrig det øjeblik, hvor Helene snakkede Hessian for første gang på turen,” sagde Thomas. ”Jeg så på hende,” Sig det igen. ”Så gentog hun, og jeg sagde: ‘Hvordan kan du snakke Hessian?’ – ‘Jeg kommer her.”

At adskillelsen og det nye forhold i december sidste år kom ud til offentligheden, var ikke planlagt efter hans ord. “Der var en muldvarp her, der gik til tabloidmediet med separationsinformationen og solgte os til medierne,” siger Seitel. Som et resultat besluttede Helene Fischer og Florian Silbereisen at annoncere deres adskillelse. Hvem var “muldvarp”, ved man ikke, det gør Seitel heller ikke.

Thomas Seitel har et godt forhold til Florian Silbereisen, siger Thomas Seitel selv. Og om hans nuværende tilstand som en ven af Helene Fischer, som han har besluttet “med alle konsekvenserne”, opsummerer han: “Faktisk er jeg helt ok med det, jeg er meget forelsket …”

Helene Fischer og hendes nye ven lærte hinanden at kende under hendes sidste turné. Seitel var en akrobat. Det havde gnistret bag kulisserne. Da separationen af Helene Fischer og Florian Silbereisen i december 2018 officielt blev bekræftet efter ti års forhold, var mediernes respons enorm.

Hvorvidt Thomas Seitel kan dæmpe fans og offentlighedens interesse i forholdet mellem de to med hans interview, må vi vente at se.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse