Helene Fischers russisk-tyske familiebånd

Hvem kender ikke Helene Fischer og hendes kæreste Florian Silbereisen – drømmeparret i tysk schlagermusik? Men der er næppe nogen der ved, hvem der står bag Helene Fischers familie. Schlagerplanet har oplysningerne om Helene Fischers forældre, kærlighed og søsteren Erika. Alt dette og meget mere kan du læse her!

Helene Fischers forældre – Maria og Peter

Helene Fischers fødenavn er Elena Petrovna Fischer – det er lidt sjovt, at Helene Fischer er blevet den store schlagerstjerne på den tyske stjernehimmel. Men faktisk blev hun født i Krasnojarsk i Rusland. Helene Fischers forældre, Maria og Peter, trak først deres to døtre til Sibirien, inden de i 1988 flyttede hele Fischer-familien til Wöllstein in Rheinland-Pfalz.

Far Peter arbejdede som idrætslærer, mor Maria var ingeniør på et universitet. Men hvorfor netop Sibirien? Dette skyldes deportationen af ​​de Volga-tyske bedsteforældre i 1941. Overfor SUPERillu tilstod sangeren, at hun ikke kan huske sit hjemland:

“Jeg var tre og et halvt år. Desværre har jeg ikke længere erindringer om dette land, hvilket jeg finder meget trist! Snart vil jeg rejse med min familie til Sibirien og se meget mere af Rusland, Moskva, St. Petersburg … Indtil nu har det kun været arbejde”.

Helene Fischers forældre er tilfredse med den succes, deres datter har opnået, og de sidder altid blandt publikum. For eksempel ved ECHO Awards i 2012, da Helene viste en hel del hud og dermed sikrede sig opmærksomhed. En gave til pressen jo. Hvad siger Helene Fischers forældre Maria og Peter til så megen ublufærdighed? De rystede imidlertid ikke på hovederne, for mor og far har tillid til deres afkom og har støttet dem fra det første minut, og selvfølgelig fordi mor Maria selv plejede Helenes karriere i begyndelsen. I 2004 sendte hun en demo-cd til kunstnermanageren Uwe Kanthak, der anerkendte hendes talent og sendte optagelsen til sin kollega Jean Frankfurter, hvilket i sidste ende gjorde, at alt rullede.

Helene Fischers søster Erika

Helene Fischer har et godt forhold til sin søster Erika, selvom der var problemer i barndommen. “Vi forstår hinanden meget godt, selv om vi, da vi var små, ​aldrig troede det muligt. Vi har så ofte skændtes … Men til sidst kom vi til et punkt, hvor forholdet er fuldstændig ændret. Og i dag er vi de bedste venner,” sagde sangerinden til SUPERillu.

Den 6 år ældre søster flyttede med til Tyskland og arbejder i dag som økonomisk advokat. Da alle de andre slægtninge også kom til Tyskland, havde Helene Fischer ingen familie tilbage i Rusland. I stedet er hun begejstret for de mange slægtninge i deres nye hjem, da hun fortæller SUPERillu: “Jeg er en familieperson og elsker familiefester: alle kommer sammen, alle ser frem til hinanden. Som barn var det især rart, at jeg kunne lege med mine fætre og kusiner. Selv i dag nyder jeg at leve i en velfungerende, udvidet familie. En god følelse.” 

Helene Fischer og kæresten Florian Silbereisen

Siden maj 2008 har de været et par: Helene Fischer og Florian Silbereisen. Siden har der været mange rygter: Har Flori succes på bekostning af sin kæreste? Er han jaloux? Hvornår vil de to blive gift? Er der en baby på vej? Alle disse rygter og diskussioner er parret hævet over. Lad dem snakke, som de vil – de elsker hinanden og er der for hinanden. At det virkelig er sådan, gjorde Flori det klart for sin partner: Han udødeliggjorde sin elskedes ansigt som en tatovering på sin overarm.

Det er en drøm, der viser, at der bag en succesfuld kvinde også altid er en god familie. Helene Fischers familieforhold er helt sikkert noget, som man kun kan ønske sig, uanset om vi taler om forældrene Maria og Peter, søster Erika eller en af ​​de andre talrige familiemedlemmer.

Vi ønsker Helene Fischer, hendes familie og kæreste Florian Silbereisen det bedste for fremtiden!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse