Helene Fischers fotograf Peter Lindbergh er død

Foto: Peter Lindbergh

Han viste Helene Fischer som ingen før: Den tyske modefotograf Peter Lindbergh er død i en alder af 74 år.

Hans fotos af Helene Fischer i 2018 chokerede og fascinerede ikke kun schlagerverdenen: Helene Fischer, den perfekte, strålende smukke Schlager-modelkvinde fotograferede Peter Lindbergh til den tyske udgave af modemagasinet “Vogue”, som ikke er dekoreret i sort-hvid med høj kontrast mod grålig-krypterede baggrunde.

For mange viste billederne Helene Fischer som hun er – andre fandt hende simpelthen grim. Enhver kan tillade deres egen vurdering af disse fotos, men en ting er sikkert: De udfordrer dig!

”Det burde være fotografernes pligt i dag: Kvinder og i sidste ende alle at befri sig fra terroren fra ungdom og perfektion, ”sagde Peter Lindbergh en gang. Fotografen døde i går den 3. september. “Det er med stor beklagelse, at vi er nødt til at meddele, at Peter Lindbergh døde den 3. september 2019 i en alder af 74,” skrives der i et indlæg på sin Instagram-konto. ”Han efterlader sin kone Petra, sin første kone Astrid, hans fire sønner og syv børnebørn. Han efterlader et stort hul. ”

Peter Lindbergh arbejdede for berømte modedesignere som Jean-Paul Gaultier og Giorgio Armani og for internationale magasiner. Gennem hans fotos blev modeller som Naomi Campbell, Cindy Crawford eller Linda Evangelista superstjerner i 90’erne.

Kilde: Schlagerplanet.de

Tyskschlager.dk ønsker familen fred og ro den tid det kræver. Hvil i fred Peter og tak for dine mange gode billeder.

Det skal du læse