Helene Fischers 7 meste succesfulde sange

Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de

Her de 7 mest succesfulde sange fra Helene Fischer.

“Die Hölle morgen früh” udkom den 20 marts 2012 som single udgivelse fra Helenes album “Was für ein Tag”. Sangen opnåede en 68. plads på den tyske hitliste og blev der i hele syv uger.

Også fra albummet “Was für ein Tag” udkom sangen “Phänomen” den 7 oktober 2011. Med denne sang fik Helene 49. plads på den tyske single hitliste og holdt den i tolv uger.

“Lass mich in dein Leben” fra albummet “Zaubermond” fra 2008 var også en stor succes. Den opnåede 38. plads på den tyske hitliste og holdt i hele ni uger.

En af de mest kendte sange fra Helene er “Ich will immer weider…. dieses Fieber spür´n”, der udkom i september 2009. Singlen landede på plads 30 på den tyske hitliste og holdt i hele fantatiske 44 uger. 150.000 solgte singler.

“Marathon” fra det prisbelønnet album “Faebenspiel” fra 2013, holdt i seks uger på hitlisten og opnåede en plads 27.

Også den næste sang udkom fra albummet “Farbenspiel” i 2013: “Fehlerfrie” opnåede succes og fik en plads 20 på den tyske hitliste og forblev der hele 26 uger.

Den mest succesfulde sang fra Helene er og bliver nok “Atemlos durch die Nacht”. I Tyskland opnåede mega hittet en 3. plads og siden udgivelsen i september 2013 har den ligget på hitlisten. over en million solgte eksemplar af sangen.

Kilde: Promipool.de

 

RELATEREDE ARTIKLER