Helene Fischer: “Zucker” vil være med på hendes stadion Tourne

 

Kilde: Ben Zucker Facebook

Passende – næsten som en forsinket nyhed som til Helene Fischers 13 års TV jubilæum – har “Bild” erfaret nogen næsten pikant.

Den 23. juni 2018 vil Helene Fischer starte på sin store Tysklands Tour. Med om bord er ingen anden end Ben Zucker, der kan tilføje en stor milepæl i hans succeshistorie.

Den “mand, der har vendt æggende til schlager” (Et citat fra avisen Bild), vil nå nye højder på hitlisten. Den nye udgave af hans aktuelle album “Na Und? Sonne!” vil udkomme den 1 juni.

“Det bliver i familien”

I lang tid har det været kendt, at Ben gerne vil lave et samarbejde med Helene Fischer. Nu vil denne drøm gå i opfyldelse. Florian Silbereisen skal ikke bekymre sig: Han havde selv Ben med på hans “Schlagerfest” Tour. Det ville være en stor overraskelse hvis ikke Ben var i TV showet den 2 juni. Så det bliver i familien.

For nogle uger var Helene til en koncert med sin Florian. I den sammenhæng postede Ben Zucker et foto sammen med Helene på Instagram. Hvem troede dengang, at de to få måneder efter skulle blive et Tour Team?.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse